Laboquick teste güvenim sonsuz.
Ve silik bir çizgi görünüyor elinde aynı markadan varsa testi tekrarla.
Ve bence kan da verebilirsin çünkü o markada silik çizgi varsa gebelik vardır.
Ben aynı markada 3 gün kala silik çizgi gördüm arkadaşım 5 gün kala silik çizgi gördü
Laboquick teste güvenim sonsuz.
Ben aynı markada 3 gün kala silik çizgi gördüm arkadaşım 5 gün kala silik çizgi gördü.
Daha önce ben hiç laboquick te çizgi görmemiştim bebe time da da gayet belli bi pozitif görünce çok şaşırdım daha adetime 1 hafta var negatif görmekten korkuyorum yarın tekrarlasam mı testiLaboquick teste güvenim sonsuz.
Ben aynı markada 3 gün kala silik çizgi gördüm arkadaşım 5 gün kala silik çizgi gördü.
Canım sadece bir kasette gördüm çizgiyi iki kasette laboquick markaysa güvenilir diğerlerinde göremedim amaMerhaba kızlar bu gün adetime 6 gün var ilk eklediğim test laboquick ikincisi bebetime en belirgin olan bunda çıktı en son ki de pradector express dua edin pozitif olsun hepsi ilk dk da çıktı ama o kadar silik çizgi gördüm ki emin değilim böyle olup pozitif gören var mı
Diğeri kamera da görünmemiş zaten turuncu olan da çıkmadıCanım sadece bir kasette gördüm çizgiyi iki kasette laboquick markaysa güvenilir diğerlerinde göremedim ama
?Merhaba kızlar bu gün adetime 6 gün var ilk eklediğim test laboquick ikincisi bebetime en belirgin olan bunda çıktı en son ki de pradector express dua edin pozitif olsun hepsi ilk dk da çıktı ama o kadar silik çizgi gördüm ki emin değilim böyle olup pozitif gören var mı
Laboquick ve predictor güvenilir testler. İnşallah yine doğrudur. Ben de bu testlerle öğrendim. Bana da böyle silik çıkmıştı, regl günümü bekleyip kan vermiştim. Şimdi bile verseniz küçük bir değerde olsa görünürMerhaba kızlar bu gün adetime 6 gün var ilk eklediğim test laboquick ikincisi bebetime en belirgin olan bunda çıktı en son ki de pradector express dua edin pozitif olsun hepsi ilk dk da çıktı ama o kadar silik çizgi gördüm ki emin değilim böyle olup pozitif gören var mı
Yaa çok teşekkür ederim bu sabah yaptığım daha koyuydu. Şimdi frelly ile tekrar denedim yine çıktı silik bir şekilde tabi canlı daha belirgin ve hemen çift çizgi çıkıyor silik olması biraz psikolojikmen daraltıyorLaboquick ve predictor güvenilir testler. İnşallah yine doğrudur. Ben de bu testlerle öğrendim. Bana da böyle silik çıkmıştı, regl günümü bekleyip kan vermiştim. Şimdi bile verseniz küçük bir değerde olsa görünür
Yaa çok teşekkür ederim bu sabah yaptığım daha koyuydu. Şimdi frelly ile tekrar denedim yine çıktı silik bir şekilde tabi canlı daha belirgin ve hemen çift çizgi çıkıyor silik olması biraz psikolojikmen daraltıyor
Evet ya herşeyde vardır bi hayır 1 saate acile gidip kan vereceğim inşallahMerhaba canım
İğne bulamadığın için ilaç çöp oldu demiştin
Bak testler pozitif
İnşallah yalancı pozitif değillerdir
Kan vermeyi düşünüyor musun
Hemen çıkması pozitif olduğunu gösteriyor benceYaa çok teşekkür ederim bu sabah yaptığım daha koyuydu. Şimdi frelly ile tekrar denedim yine çıktı silik bir şekilde tabi canlı daha belirgin ve hemen çift çizgi çıkıyor silik olması biraz psikolojikmen daraltıyor
Teşekkür ederim darısı sizlerin olsun .Kan verdim ve pozitifHemen çıkması pozitif olduğunu gösteriyor benceHayırlı olsun inşallah gözünüz aydın olsun
Sağlıkla büyüsün inşallahTeşekkür ederim darısı sizlerin olsun .Kan verdim ve pozitif
Amin inşallahSağlıkla büyüsün inşallah
Teşekkür ederim darısı sizlerin olsun .Kan verdim ve pozitif
Çok teşekkür ederim ama acil doktoru betamin güzel artmasına rağmen gebelik yok dedi üzdü bu beniDemiştim sana gözün aydın adına çok sevindim sağlıkla gelsin inşallah
Daha önce ben hiç laboquick te çizgi görmemiştim bebe time da da gayet belli bi pozitif görünce çok şaşırdım daha adetime 1 hafta var negatif görmekten korkuyorum yarın tekrarlasam mı testi
Var gibi görünüyor bence testi tekrarlayın daha da koyu olunca kan verin benim gibi aceleci olmayın sonra günler geçmiyorEki Görüntüle 3621343
Benim de Labquick reglim 2 gün gecikti. Bu sabah ilk idrarla test yaptım. Silik çizgi bariz görünüyor fotoğrafta belli oluyor mu pek bilmiyorum. Sizce gebelik var mibu test hakkında çok güzel şeyler duydum inşallah sizlerinki de pozitiftir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?