Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Acill ?? Gitti gidiyordan telefon beyaz eşya getirten var mı ?
Beğendiğim telefon gitti gidiyordan daha uygun , oradan alsam sıkıntı yaşar mıyım acaba ? Daha önce alan oldu mu telefon oradan kaçak filan olma htimali var mı acaba ???
bende hem beyaz esya hem tlf aldım bi sıkıntı olmadı ama satıcının yorumlarına filan bak alanlar olumlu olumsuz yorum yazıyo baya etkili oluyo güven konusunda
bende hem beyaz esya hem tlf aldım bi sıkıntı olmadı ama satıcının yorumlarına filan bak alanlar olumlu olumsuz yorum yazıyo baya etkili oluyo güven konusunda
Beğendiğim telefon gitti gidiyordan daha uygun , oradan alsam sıkıntı yaşar mıyım acaba ? Daha önce alan oldu mu telefon oradan kaçak filan olma htimali var mı acaba ???
evet. bir ara tüketiciye bakıyordum. biri oradan telefon almış. bir süre kullandıktan sonra arıza olmuş, değişim isteyecek firma hatası vardı. adam muhatap bulamadı... tabi orada bir sürü satıcı var iyi olan da vardır.
evet. bir ara tüketiciye bakıyordum. biri oradan telefon almış. bir süre kullandıktan sonra arıza olmuş, değişim isteyecek firma hatası vardı. adam muhatap bulamadı... tabi orada bir sürü satıcı var iyi olan da vardır.
kullanıcı yorumlarına bakın. alışveriş yapan kişi sayısına bakın. çok kişi alışveriş yapmış olmalı. ama yinede elektronik sıkıntı. başka ürün çok aldım oradan...
Samsunglarım model numaralarını iyice incele ve satıcıya ısrarla aynı model olup olmadığını sor. GG de satılan Samsungların büyük çoğunluğu resmi değil, paralel ithalattır. Aldığın cep telefonu çift hatlı çıkabilir mesela, dikkat et...