Acill ?? Gitti gidiyordan telefon beyaz eşya getirten var mı ?

tse

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2015
1.374
1.266
36
Beğendiğim telefon gitti gidiyordan daha uygun , oradan alsam sıkıntı yaşar mıyım acaba ? Daha önce alan oldu mu telefon oradan kaçak filan olma htimali var mı acaba ???

Ben aldim bir sorun cikmadi ama orda birçok firma biliyosunuz tekil firma değil.

bende hem beyaz esya hem tlf aldım bi sıkıntı olmadı ama satıcının yorumlarına filan bak alanlar olumlu olumsuz yorum yazıyo baya etkili oluyo güven konusunda

bende hem beyaz esya hem tlf aldım bi sıkıntı olmadı ama satıcının yorumlarına filan bak alanlar olumlu olumsuz yorum yazıyo baya etkili oluyo güven konusunda
bende samsung alacam telefonu fiyatı uygun normal fiyatıyla baya oynuyor ama güvenilir mi diye şüphe ettim

Beğendiğim telefon gitti gidiyordan daha uygun , oradan alsam sıkıntı yaşar mıyım acaba ? Daha önce alan oldu mu telefon oradan kaçak filan olma htimali var mı acaba ???

evet. bir ara tüketiciye bakıyordum. biri oradan telefon almış. bir süre kullandıktan sonra arıza olmuş, değişim isteyecek firma hatası vardı. adam muhatap bulamadı... tabi orada bir sürü satıcı var iyi olan da vardır.

evet. bir ara tüketiciye bakıyordum. biri oradan telefon almış. bir süre kullandıktan sonra arıza olmuş, değişim isteyecek firma hatası vardı. adam muhatap bulamadı... tabi orada bir sürü satıcı var iyi olan da vardır.
tsekkür ederim bilgin için.

kullanıcı yorumlarına bakın. alışveriş yapan kişi sayısına bakın. çok kişi alışveriş yapmış olmalı. ama yinede elektronik sıkıntı. başka ürün çok aldım oradan...

bende samsung alacam telefonu fiyatı uygun normal fiyatıyla baya oynuyor ama güvenilir mi diye şüphe ettim
Samsunglarım model numaralarını iyice incele ve satıcıya ısrarla aynı model olup olmadığını sor. GG de satılan Samsungların büyük çoğunluğu resmi değil, paralel ithalattır. Aldığın cep telefonu çift hatlı çıkabilir mesela, dikkat et...

size daha iyi bir önerim var. fiyatimbu.com da 1500 TL ilk alışverişinizde yanında hediye olarak ipod gönderiliyor.Ben çok memnun kaldım bu siteden.

X