- 29 Aralık 2022
- 2
- 4
- 1
- 37
- Konu Sahibi esra amine
-
Gonapeptyl biz de arkadaşa arıyoruz uzun süredir, birkaç ilde daha soruşturdular ama yok. Onlar da aynı şekilde tedaviye başlayamadılar. Decapeptyl sordunuz mu siz? Muadili yazıyor internette ama. Ne olacak bu iş böyle hiç anlamadımMerhaba İstanbulda yaşıyorum. Gonapeptyl 0,1 ilacını bir aydır bulamıyorum. Tedaviye başlamam gerekiyor ama hala bulamadım. Elinde kalan ilacı olan var mı? Eczanelerin hiç birinde de yok yardımcı olur musun??
Merhaba bana özelden ulasirmisiniz?Merhaba İstanbulda yaşıyorum. Gonapeptyl 0,1 ilacını bir aydır bulamıyorum. Tedaviye başlamam gerekiyor ama hala bulamadım. Elinde kalan ilacı olan var mı? Eczanelerin hiç birinde de yok yardımcı olur musun??
Bana ulasirmisiniz özeldenDepolara da arayıp sordum bugun bir iki haftaya gelecek merak etmeyin dediler bir ay sonraya kalacak sanırım tedavim inş sizde bulabilirsinz
TamamdırKonya’dan bulmuş bir arkadaş
Bende tup benek tedavısı goruyorum. Elımde ıkı tane gonanpeptyl varMerhaba İstanbulda yaşıyorum. Gonapeptyl 0,1 ilacını bir aydır bulamıyorum. Tedaviye başlamam gerekiyor ama hala bulamadım. Elinde kalan ilacı olan var mı? Eczanelerin hiç birinde de yok yardımcı olur musun??
Kanuni eczanesi keçiören /ceren ünlü eczanesi etlik(gata civarı) onlara sor ben oralardan temin ettim .umarım bulabilirlerPeki Ankara'da olan yer varmı yarına acil lazım hiç biyerde yok bulamadım
İstanbul da mısınız?Bende tup benek tedavısı goruyorum. Elımde ıkı tane gonanpeptyl var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?