(ACİLL)Gün geldi,devran döndü..Sıra bende..Ne yapayım sizce?

PaSSioNn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2009
148
0
96
38
İstanbul
Yazın başından beri erkek arkadaşımla ayrıydık.Derslerini bahane edip,bana yapmadığını bırakmadı..Bende sabrettim ailesi tarafından stresli diye.Ama bi gün facebook açtığını ve eski kız arkadaşını eklediğini gördüm.O günden sonra ne aradım,ne sordum.Veeee dualarım kabul oldu,bana msj attı,ve dersinden benim yüzümden kaldığını söylüyordu inşallah yaz okulunda da kalır,okulu uzar die çok dua ettim,okuluda uzatmış..Ama şimdi ne yapacağımı hiiççç bilmiyorum.Kızlar msjı aynen yazıyorum.
"Sana zaman ver düşüneceğim demiştim,çok zaman geçtiğinin farkındayım,ama anca kafamı toparlayıp doğru düzgün kararlar verebiliyorum,bu arada okulu uzattım belki almışsındır haberini,belki beni çoktan unuttun,hiç arayıp msj atmayacağımı sandın,ya da hayatına başkası girdi,eğer böyle bişey varsa rahatsız ettiğim için özür dilerim,eğer yoksa da ben söz verdiğim gibi biraz zaman geçsin sonra konuşalım dediğim gibi konuşmaya hazırım,tabi istersen,iyi geceler..."

Ya beni düşürdüğü duruma düşsün istiyorum.Msjda bile bi havalarda hala..Cevap yazsam mı?Çünkü erkek ark. fln demiş,yazmassam olduğunu düşünür mü?Yazarsamda bu tamam konuşalım değilde,bu söylediklerine inanıyomusun?Bu yaptıklarının sebebiinin farklı olduğunu ikimizde çok iyi biliyoruz. fln gibi laf sokma içerikli msjmı atsam?
Kaç aydır bunu bekliyorum,tek derdim haddini bildirmekti.Karşısınada çıkamam,burnumdan ameliyat oldum,feci şişim...

ahh ahh ben de intikam almak istiyorum senide çok iyi anlıyorum.....senden hala hoşlanıyosa şöyle yapabilirsin başta iyi davran sonrada ya bi sevgili bul yada varmış gibi davran ama önce iyi ol sana daha çok bağlanmasını bekle avucunun içine al sonra istersen sevgilinle ilgili konuş falan kıskandır.......aa ama değmez diyosan sende ona mesaj at hiç iplemesen daha iyi olur ama ....mesajda ne yazarsın ona yardım edemem aklıma gelmiyo ama sen onun en zayıf noktasından vur

canım ne güzel fırsat gelmiş çatmış.
inşallah bir gün o devran benim içinde döner.
aklına şunu getir . sen o kadar acıları o gözyaşlarını o umutlu hallerini boşuna yaşamadın değilmi.
ayrıca oh ne ala memeleker.
sen orda bir köşede dur ben bir düşüneyim kafa dinleyeyim sonra konuşalım.
sen köşe yastığımısın.
herşeyin bedeli var arkadaşım.
oda bedelini ödeyecek.
aylar sonra senin kafana karıştırmaya hakkı yok.
seninde duyguların onurun gururn var.
kaldıki konuşunca nedeğişecek.
yine bir ilişki yaşadığında seni bırakmayacağı ne malum.
şimdi ailesini dersni bahane etti.
yarın bir gun mezuniyetini ,askerliğini işsizliğini parasızlığını bahane eder.
tarih tekerrürden ibarettir.
ama ona kin dolu intikam dolu hırs dolu mesaj atsanbile ona bir değer verdiğini gösterir.
bence hiçbirşey yapma.
varsın kendi kafasında kursun dursun.
zaten mesajındada kafasında kurduğu kesin.
ona bence hiç mesaj atma. bu en büyük intikamdır.
o bu dönemde kız bulamadı yada buldu senin gibi olamadı. boşluktan yada ego tatmininden dolayıda atabilir.
sakın yem olma.
hayat her yaşta ınsana sıkıntı sunar.
öğrenciyken der olur büyürsün iş olur aile olur.
her seferinde bunları bahane edipte kim sevdiğinden uzak durmuş.

Çok akıllı erkek arkadaŞıp olup olmadıĞını ÖĞrenıyor yazma bence ıyıce merak etsın merak etme atacaktır cevap sevıyor musun pekı

Ah su Erkekler!! :umursamaz:
Birak madem o kadar zaman gecmis..
Nirazda o seni merak etsin ukala ukala yok sevgilin varsa özür dilerim diyor birde ya :umursamaz:
Akli sira agzini ariyor utanmaz :umursamaz:

ben kafammda bitirdim konuşacak bişey kalmadı de uzaklaş... bu kadar zamandan sonra hala havalarda diyorsun bence aramış aramış bulamamış sana dönmüş tamamen oyalama amaçlı ya hiçbir msj atma bence yada öyle bir msj at ki alsın boyunun ölçüsünüü:dilcikar:

Ewt dediğini yapmayı çok istiyorum,eskisi gibi olup,sonra istemediği şeyler yapıp,bunu yanlış anlamayın tabi,camdan bile bakamıyordum saçlarım sarı dikkat çekiyorum diye,şimdi arkadaşlarımla dolaşıyım buluşmak istediğinde dışardayım sonra diyim felan sinir ediyim kavga çıksın sonra bende ağzının payını veriyim ayrılıyim diyorum ama çok tehlikeli tabi bu yapacağım şey gibi geliyo.

Canım bi yandanda senin gibi düşünüyorum,hiç cevap atmıyim,nasıl olsa görecek beni okulda,eğer çok isterse gelir yine diyorum,cevap vermeyerek ve okulda gördüğümde suratına bakmayarak intikamımı almışta olacağım aslında.off çok kafam karışık..Ama aylarca o kdr üzüldüm,ağladımki yanına kalmasın yüzüne vuruyim istiyorum

Çok akıllı erkek arkadaŞıp olup olmadıĞını ÖĞrenİyor yazma bence İyİce merak etsİn merak etme atacaktır cevap sevİyor musun pekİ

Çok seviyorum ama benle bütün yaz oynadı resmen.Herşeyi affedebilirdim ama eski kız arkadaşı olayı felan herşeyi bitirdi.Aşkımdan ölsem dönmem yani eskisi gibi olmak için,sadece intikam..kalkan taraflarını indirmek adına...Çok akıllı canımmmm,ne sanıyosa beni hemen erkek arkadaşımı bulacaktım,kişi kendinden bilirmiş işte..

Ah su Erkekler!! :umursamaz:
Birak madem o kadar zaman gecmis..
Nirazda o seni merak etsin ukala ukala yok sevgilin varsa özür dilerim diyor birde ya :umursamaz:
Akli sira agzini ariyor utanmaz :umursamaz:

Ya mesajı bile o kadar gıcıkki aslında..Yine sinirlerimi bozdu.Gereksiz insan..

canımm planın iyi güzelde ya görünce aynı durumlara düşersen ya yine eskisi gibi sevdiğini anlarsan kabul edersen bunları yaşayabilirsin bi de üstüne bu dediğin hareketleri yaptıktan sonra çocuk üstüne düşmeyip yine ayrılırsa sonra tekrar yalvarmaya başlama sakınnlmaz:
bence hiçç bulaşma yeniden derimm

ıntıkam Çok kÖtÜ bır oyun ne gerek var sen unutmaya ÇalıŞ onu bÖyle oyunlara gırme kımsenın canı yanmasın belkı bu oyunda sen zararlı Çıkarsın kÜllenen ateŞı yakma canım allaha burak ne halı varsa gÖrsÜn

Evet zaten asla pişman olduğuna felan inanmıyorum.Okadar eminki gelince beni bulacağından,bunuda ben yaptım tabi..Yazı onla bunla geçirdi kim bilir neler yaptı.Okul açılıyo,geri dönüyo,yazlık kışlık modu gibi.Ben kış moduyum.Olaya bakk çok sinir bozucu.Kesin haddini bildirmem lazım.Bide bu adam bana evlenmemiz için yalvarıyodu.Gerçekkten karaktersiz olabiliyor bazı erkekler..

Sen okulunla ılgılen bÖyle erkeklerı boŞver zaten ÖĞrencılık hayatında evlılık olmaz

O yaptıklarını varya hayatta unutupta eskisi gibi olmam onunla.Sadece e kadar değiştiğimi görsün ve sonra çık git hayatımdan demek için.Üstüme düşmemesine fırsat vermeden bir haftada ben ayrılırım :lepi: offf çok karıştı kafam..bide şöyle bi şansım var.okulu uzattı ve okulda garanti karşılaşacağız,ozaman görmesi yeterli olcak belkide intikamım için..

Allah'a bırakmak en iyisi sanırım.Ben ceza vermeye kalkmıyim haklısın,o zaten şuan boşlukta,okula gelincede çok yalnız kalacak biliyorum.Zaten o aileyle okulu uzatması hayatını zora sokmuştur yeterince :lepi:

canım sen onu sakın arma mesaj yazma.
okul açılıncada süslen püslen giyin kuşan. onu sallama sakın. umrunda değilmiş gibi yap. diğerlerinden bir farkı yokmuş gibi yap.
o zaman anlasın . bu en büyük intikamdır.

Ahh bu erkekler der anacım derr biz zaten evlenicezz ben senden başkasını düşünemem yanımda kim gelse senden vazgeçiremez herşeyi halledicem falan yanii ama neymişşş güvenilmemeliymiş acı tebrübelerle de olsa anlıyoruzz değil mi canım bitti geçti gittii

valla sana bişe söyleyimmii
onun sana yeniden başlamak için mesdaj bile atması
zaferi senin kazandığınınn bi göstergesidir aslındaa :lepi:
ben senin yerinde olsaammm
ondan yapamayacağı bişeyi yapmasını isterdimm
çok büyük bi fedakarlık
bunu yaparsan olur yapmazsan senle daha işim olmaz gibisinden hisettirmelisin onaa CADIARZU
sevgisini kanıtlayacağı bişe
yani bakalım senin için ne kadar ciddiii ???
bende allaha çok dua ediyorumm :Saruboceq:
rabbim onun bana yalvar yakar döndüğü zamanı göstersin diee
ve ondan imkansızı istiycem o zaman tıpkı onun beni terk edip gittiği bahaneler gibii
ve ona diycemki gelip istanbula yerleşecek burda iş bulacaksın
aksi takdirde ne sana ne sevgine güveniyorum bunları yaparsan niyetinin ciddiliğine inanırım yoksa yolun açık olsun :mymeka:
kimse için kaybedecek vaktim yok diycemm :dilcikar:
ayyy rabbim buu durumu tüm aşk acısı yaşayan kardeşlerime göstersin inş....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…