- Konu Sahibi emreaydinfan
-
cnm acıl kursu ara ben ıcra takıpcısı olarak calısmıstım muhtemelen daha ıcra dosyan acılmamıstır sadece uyarı gonderılmıstır kurus ara eger daha avukatlık olmadıysan yatır cunkı avukatlık olursan 70 tl sana 300-500 tl arası bı rakama donusur
cnm acıl kursu ara ben ıcra takıpcısı olarak calısmıstım muhtemelen daha ıcra dosyan acılmamıstır sadece uyarı gonderılmıstır kurus ara eger daha avukatlık olmadıysan yatır cunkı avukatlık olursan 70 tl sana 300-500 tl arası bı rakama donusur
Bahsettiğiniz evrakı yanlızca icra dairesi gönderebilir. eğer bir avukat bunu doldurup size gönderiyor ise suç olması gerekir..Anlatımınızdan gelen yazı icra dairesinden değilde avukattan çıkmış gibi..
Parayı nereye yatırdığınızda önemli ama senediniz varsa gidip geri alın mutlaka..
Kartin sol ust kisminda Ankara İcra Mudurlugu/icra dairesi yaziyor
Bahsettiğiniz evrakı yanlızca icra dairesi gönderebilir. eğer bir avukat bunu doldurup size gönderiyor ise suç olması gerekir..Anlatımınızdan gelen yazı icra dairesinden değilde avukattan çıkmış gibi..
Parayı nereye yatırdığınızda önemli ama senediniz varsa gidip geri alın mutlaka..
Kaçıncı icra olduğu ve dosya numarasıda yazıyormu ??
Evet ikisi de yaziyor. Son senedimi de gondermisler belgeyle birlikte(asli gibidir seklinde)
muhtemelen onlar kursun anlasmalı oldugu avukat ısımlerıdır kurs sıze ıkaz ıcın gondermıstır ogleden sonra ara bakalımAradim muhasebe ogle arasindaymis. Avukatlik dugumu nasil anlicam canim kagitta 10 gun icinde su hesaba yatirin diyor ama yukarida 3 avukat ismi yaziyor
o zaman üzgünüm canım icraya verilmişsiniz. İcra dairesini arayıp son borç miktarınızı öğrenin ve belirtilen hesap numarasına yatırabilirsiniz.. Ancak yukarıda bir arkadaşın yazdığı gibi 70 TL size 250 TL ye falan patlayabiliri...
Uyarı amaçlı böyle bir evrak düzenleyip göndermezler.
İcra takibi başlatmışlar demek ki. Bu durumda borcun üstüne masraf ve faiz de eklenir, o şekilde kapatabilirsiniz borcu.
Ayrıca gönderilen evrakta borç miktarı yazması gerekir, yazmıyor mu?
Uyarı amaçlı böyle bir evrak düzenleyip göndermezler.
İcra takibi başlatmışlar demek ki. Bu durumda borcun üstüne masraf ve faiz de eklenir, o şekilde kapatabilirsiniz borcu.
Ayrıca gönderilen evrakta borç miktarı yazması gerekir, yazmıyor mu?
o zaman üzgünüm canım icraya verilmişsiniz. İcra dairesini arayıp son borç miktarınızı öğrenin ve belirtilen hesap numarasına yatırabilirsiniz.. Ancak yukarıda bir arkadaşın yazdığı gibi 70 TL size 250 TL ye falan patlayabiliri...
geçmiş olsun
arkadaşların dediği gibi icra kanalından ödeme yapabirisin artık
kurs elden tahsilat almaz
2 3 misli kadar ödemen gerecektir
Hepinize cok cok tesekkur ederim. Avukatla gorustum 170 tl odemem gerekiyormus
70 lira için şu yaşadığınız strese değer mi sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?