Z Zeyna9 Yeni Üye Kayıtlı Üye 12 Mayıs 2021 1 0 1 26 12 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Zeyna9 #1 Sabah uyanınca fark ettim sağ göğsümden bulanık şu geliyor hamilemiyim adetime 4 gün var şiddetli bel ağrım var halsizil güçsüz hissediyorum kendimi
Sabah uyanınca fark ettim sağ göğsümden bulanık şu geliyor hamilemiyim adetime 4 gün var şiddetli bel ağrım var halsizil güçsüz hissediyorum kendimi
soGuk nevale .. Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 7 Kasım 2019 6.520 En iyi cevaplar 1 6.149 198 12 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Zeyna9 #2 Zeyna9 .!.: Sabah uyanınca fark ettim sağ göğsümden bulanık şu geliyor hamilemiyim adetime 4 gün var şiddetli bel ağrım var halsizil güçsüz hissediyorum kendimi Genişletmek için tıkla... hmalılelkte süt/su ılk haftalarda gelmez ki. belırtı olarak dusunulmez prolaktının artmıs olabılır. ya da baska sebebtendır.
Zeyna9 .!.: Sabah uyanınca fark ettim sağ göğsümden bulanık şu geliyor hamilemiyim adetime 4 gün var şiddetli bel ağrım var halsizil güçsüz hissediyorum kendimi Genişletmek için tıkla... hmalılelkte süt/su ılk haftalarda gelmez ki. belırtı olarak dusunulmez prolaktının artmıs olabılır. ya da baska sebebtendır.
B bodrum4855 Popüler Üye Kayıtlı Üye 4 Nisan 2018 773 929 103 37 16 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Zeyna9 #3 Zeyna9 .!.: Sabah uyanınca fark ettim sağ göğsümden bulanık şu geliyor hamilemiyim adetime 4 gün var şiddetli bel ağrım var halsizil güçsüz hissediyorum kendimi Genişletmek için tıkla... Merhaba aynı şekilde bendende sarı akıntı geliyor göğüsümden prolaktin falan normal çıktı benim gebelik varmı sizde
Zeyna9 .!.: Sabah uyanınca fark ettim sağ göğsümden bulanık şu geliyor hamilemiyim adetime 4 gün var şiddetli bel ağrım var halsizil güçsüz hissediyorum kendimi Genişletmek için tıkla... Merhaba aynı şekilde bendende sarı akıntı geliyor göğüsümden prolaktin falan normal çıktı benim gebelik varmı sizde
C charlottes Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Nisan 2021 2.225 2.277 83 39 16 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Zeyna9 #4 bodrum4855 .!.: Merhaba aynı şekilde bendende sarı akıntı geliyor göğüsümden prolaktin falan normal çıktı benim gebelik varmı sizde Genişletmek için tıkla... Yine mi meme konusu ben bugün de sıktım pek bişi gelmedi bu kez. Yeter artık memeyi bozacağım
bodrum4855 .!.: Merhaba aynı şekilde bendende sarı akıntı geliyor göğüsümden prolaktin falan normal çıktı benim gebelik varmı sizde Genişletmek için tıkla... Yine mi meme konusu ben bugün de sıktım pek bişi gelmedi bu kez. Yeter artık memeyi bozacağım