- 21 Ağustos 2016
- 427
- 107
- 103
- 28
- Konu Sahibi Gmzlicglar
-
Kızlar merhaba,
eylül de sağlıksız bir gebelik yaşadım, 4+1 haftalık ilk kontrolde 2 mm kese görünen bebeği 2. kontrole gittiğimde kese dağıldığı için hiç bir ilaç kullanmadan kendi kendime 12-13 ekimde düşürdüm ve tekrar kontrole gittiğimde doktor parça kalmadığını 1 ay ara verip sonraki adet geçince tekrar korunmasız devam edebileceğimi söyledi, fakat 12 kasımda olmam gereken regl hala olmadı üstelik belirti de yok. test yaptım o da negatif çıktı kontrole gidemiyorum vaktim olmadı cumaya kaldı duphaston var evde kullanmalı mıyım,
aynı şekilde gecikme yaşayan var mı? lütfen beni aydınlatın
canım evet oldu bir kaç kez korunmasız ama 2 gün önce test yaptım negatif asla belirti de yokbu sürede ilişki oldu mu peki korunmasız onu yazmamışsın gercı test yaptım dedın ama doktor 1 ay bekle demiş ya onun için dedim.
vücut anca toparlıyordur ya da dongun değişmiş olabilir. 8 güne kadar bekle olmazsa yine test yap.canım evet oldu bir kaç kez korunmasız ama 2 gün önce test yaptım negatif asla belirti de yok
ayy bu ayda hamile kalmaktan korkuyorum alkol aldım 3-4 gün öncevücut anca toparlıyordur ya da dongun değişmiş olabilir. 8 güne kadar bekle olmazsa yine test yap.
kız nolcak al allah aşkına :) yabancı ulkedekı kadınlar hergun şarap içiyor :) birsey olmazayy bu ayda hamile kalmaktan korkuyorum alkol aldım 3-4 gün öncebişey olursa şimdi stres stressss
bakalım bugün kan vercem yoksa duphaston kullancam 1-2 gün bekleyip olsaydım yeni ay için umutluydum :)kız nolcak al allah aşkına :) yabancı ulkedekı kadınlar hergun şarap içiyor :) birsey olmaz
sonucunu yazarsın canım inşallah. buarada düşükten sonra hamile kalan cok ınsan var .bakalım bugün kan vercem yoksa duphaston kullancam 1-2 gün bekleyip olsaydım yeni ay için umutluydum :)
günaydın,sonucunu yazarsın canım inşallah. buarada düşükten sonra hamile kalan cok ınsan var .
testi yaptın ya bak hemen olursun şimdi gör bak. kesin sonuc tabi kullan bakalım dediğim gibi vucut anca topluyor sanırım kuzum.günaydın,
0.22 negatif çıktı adet söktürücü kullancam mecbur
sen nasılsın bu arada nasıl gidiyor?testi yaptın ya bak hemen olursun şimdi gör bak. kesin sonuc tabi kullan bakalım dediğim gibi vucut anca topluyor sanırım kuzum.
sen nasılsın bu arada nasıl gidiyor?
inşallah şu aralık ayı bize bizim gibi candan isteyen herkeslere sağlıklı bebişler nasip eder :)iyi kuzu ya aynı beklemece ovu yapıcam bu ay klomen kullanıyorum aynı seyler yani.
amin canım benım ya ınsallah. bazen yorulduğumu hissediyorum aman ya boşver diyorum kabullen artık olmuyır diyorum sonra tıp ilerledi sacmalama falan diyorumm aman geliyor yani arada:)inşallah şu aralık ayı bize bizim gibi candan isteyen herkeslere sağlıklı bebişler nasip eder :)
biz bu serüvene yeni başladık ama seni anlıyorum zor, çünkü umutlanıyorsun hevesleniyorsun ve olmayınca...amin canım benım ya ınsallah. bazen yorulduğumu hissediyorum aman ya boşver diyorum kabullen artık olmuyır diyorum sonra tıp ilerledi sacmalama falan diyorumm aman geliyor yani arada:)
aynen öyle şükür bir tane var ama kardeşi olsun istedim hep bakalım nasip kısmet artık.biz bu serüvene yeni başladık ama seni anlıyorum zor, çünkü umutlanıyorsun hevesleniyorsun ve olmayınca...
oo allah bağışlasın inşallah kardeşi de olur :) içini ferah tutaynen öyle şükür bir tane var ama kardeşi olsun istedim hep bakalım nasip kısmet artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?