• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık acill :( KÜRTAJSIZ DÜŞÜK SONRASI REGL-HAMİLELİK

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Gmzlicglar

Papatyacı kız.
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2016
427
107
103
28
Kızlar merhaba,

eylül de sağlıksız bir gebelik yaşadım, 4+1 haftalık ilk kontrolde 2 mm kese görünen bebeği 2. kontrole gittiğimde kese dağıldığı için hiç bir ilaç kullanmadan kendi kendime 12-13 ekimde düşürdüm ve tekrar kontrole gittiğimde doktor parça kalmadığını 1 ay ara verip sonraki adet geçince tekrar korunmasız devam edebileceğimi söyledi, fakat 12 kasımda olmam gereken regl hala olmadı üstelik belirti de yok. test yaptım o da negatif çıktı kontrole gidemiyorum vaktim olmadı cumaya kaldı duphaston var evde kullanmalı mıyım,
aynı şekilde gecikme yaşayan var mı? lütfen beni aydınlatın

Kızlar merhaba,

eylül de sağlıksız bir gebelik yaşadım, 4+1 haftalık ilk kontrolde 2 mm kese görünen bebeği 2. kontrole gittiğimde kese dağıldığı için hiç bir ilaç kullanmadan kendi kendime 12-13 ekimde düşürdüm ve tekrar kontrole gittiğimde doktor parça kalmadığını 1 ay ara verip sonraki adet geçince tekrar korunmasız devam edebileceğimi söyledi, fakat 12 kasımda olmam gereken regl hala olmadı üstelik belirti de yok. test yaptım o da negatif çıktı kontrole gidemiyorum vaktim olmadı cumaya kaldı duphaston var evde kullanmalı mıyım,
aynı şekilde gecikme yaşayan var mı? lütfen beni aydınlatın

bu sürede ilişki oldu mu peki korunmasız onu yazmamışsın gercı test yaptım dedın ama doktor 1 ay bekle demiş ya onun için dedim.

amin canım benım ya ınsallah. bazen yorulduğumu hissediyorum aman ya boşver diyorum kabullen artık olmuyır diyorum sonra tıp ilerledi sacmalama falan diyorumm aman geliyor yani arada:)
biz bu serüvene yeni başladık ama seni anlıyorum zor, çünkü umutlanıyorsun hevesleniyorsun ve olmayınca...

Back
X