• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acill lütfen

Off, korunmuyorsanız ilişkiye girmeyin heyecan mı arıyorsunuz ne yapıyorsunuz? Yapıyorsanız korunup tam yapın bari bu ne yok ucu girdi, burası çıktı. Boşalmadıysa hamile kalmazsın.
Böyle de ilişkiye girmiş sayılmazlar ama :KK48: korunmayı hamile kalmayı bilmeden bir şeyler yaşıyorlar hey allahım ya :sopa:

Yanlış okumadıysam boşalma olmadı ucu girdi sadece demişsin bişe olmaz o zaman ama hemen en yakın eczaneden hamılelık testi alıp bak yada kan ver baktır
:işsiz:

Bahar aylarında adet düzensizliği oluyor genellikle bu da olabilir gecikme sebebi, fakat test yaptırmadan içiniz rahat etmez, bir de sevgiliniz evlenmeyi düşünüyorsa çok fazla bekletmeyin, evlenmeyi düşünmüyorsa da dikkat edin.

ay nasıl geri çıkardın :KK70: nasıl bir motivasyondur bu soyun seviş ucunu sok geri çıkar :olamaz:
valla iradeye şapka çıkardım, bence ucu girdiyse sprem çıkışı olmuştur hamilesindir, ucu girmeden kökü girseydi sorun olmazdı, o nasıl olacak dersen valla ben de bilmiyorum bu ekşını yapabilen onu da yapar :bicak:

Böyle de ilişkiye girmiş sayılmazlar ama :KK48: korunmayı hamile kalmayı bilmeden bir şeyler yaşıyorlar hey allahım ya :sopa:

Kendini kandırır anca, yapıyorsan bari tam yap arkasında dur bu ne yahu? Bilinçsiz bilinçsiz ilişkiye girip hamile miyim diye ağlıyorlar sonra. Yapma diyen yok da bilinçsizliğe sinirleniyorum.

Kızlar çok güldüm yaa alemsiniz :KK70:

Hamile olma ihtimalin düşük. Bu tür işlere kalkışıyorsanız Allah aşkına azıcık bilinçli olun. Ya korun ya da test al ona göre bak ne yapacağına. Buradan kim nasıl bilsin anca tahmin yürütebiliriz.

Gercekten merak ettiğim için soruyorum
Sizin oralarda eczane yokmu ?
Yada testi yapabileceginiz bi tuvalet falan mı yok ?
Hastane yada saglık ocagımı yok?
1.5 ay geçmis gelmis burda soruyosun
Kim nerden bilsin hamile olup olmadıgını

Ucu girdi ne demek ya.offf saka herhalde.
Korunma yollarini ogren bu kadar korkuyorsan hamile kalmaktan.
Ayrica bekaret ucu girince gitmiyor mu sence yani sadece orada yirtilan bir zar mi senin nazarinda olay.komiklesmeyin lutfen

Biz 1 yıldır bekliyoruz ne ilaçlar ne otlar denedik olmadı bide bu yontemimi denesek aceba
Arkadaşım hamile olamazsın bence mevsimsel olabilir duzensizligin

Bir kerede iğrendirmeyin noolur ilişkiden ya.Ucu girdi, ben cıkardım bilmem ne!:kusmuk::kusmuk:Bilmiyorsan yapma arkadaş. Herşeye aklınız eriyor, hamile olduğunuza mı ermiyor??:kızgın::kızgın:

Back
X