• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acill lütfen

Mrb sevglmle ilişkiye girdik gibi boşalma olmadı penisin de ucu girdi sadece hemen geri çıkardım hamile kalınır mı bir buçuk aydır regl olmuyorum regl belirtileri var ama uzun süredir olmuyor !!
Kaç yaşındasın sen ya bilmediğin bir şeyi niye yapıyorsun kızlığını gitti iyi mı oldu..Yavrum eğer boşalmadiysa nasıl hamile kalicaksin hem sen havadan çocuk olmuyor herhalde.Psikolojik olarak etkilenmissin ve regl olmamissin

Yeni uyesin ve ilk mesajin boyle insan akliyla dalga gecen cinsten. Kesin fake demek istemiyorum ama oyle gibi.

Mrb sevglmle ilişkiye girdik gibi boşalma olmadı penisin de ucu girdi sadece hemen geri çıkardım hamile kalınır mı bir buçuk aydır regl olmuyorum regl belirtileri var ama uzun süredir olmuyor !!
Korkuyorsan nie ilişkiye giriyorsun. İkincisi Müslümandır sen İslamda zina yasak değilmi ne yüzle öyle bişey yapıyorsunuz. O kadar meraklısın evet öyle yap. Ucu girmişmiş

Back
X