• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acill ovulasyon testime bakar misiniz

asilemm21

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2025
34
6
1
28
Kizlar tecrubesi olanlardan yardim istiyorum. 10 gundur sabah aksam ovulasyon testi deniyorum hep silik cizgi çıkıyordu. Son iki gun once tamamdn negatif cikti dedim bu ay yumurtlama olmadi herhalde. Dun aksam tekrar denedim resimdekin den bi tik silikti. Bugun tekrar yaptim ve ilk kez bu kadar koyu görüyorum sizce bu pik mi suanda ? Resmi ilk 5 dk icinde cektim. Laboquick marka. Döngümün 19. Gunundeyim. Adetim duzenlidir 28-29 gunde olur. Gec yumurtlama felan mi oldu acaba

Resim yuklenmedi sanirim tekrar atiyorum

Eklentiler

• 345E7797-E4B1-4254-BBAE-89A1338A89D3.webp
    345E7797-E4B1-4254-BBAE-89A1338A89D3.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 172
Aynı marka aynı günler ben de kullandım bu testi. Her gün bir öncekinin aynısı nasıl oluyor anlamadım. Hiç pozitif göremedim. Ama senin 28 nisanda pozitif gibi gözüküyor tam emin degilim bekledikçe de değişiyor çizgil28 inde
Evet bekledikçe koyulaşıyor çizgi 28 inde yaptığımda ilk 10 dakikada çektim resimi ama herhangi bir şey yaşamadım ağrı falan ama en son yaptığım testte çok şiddetli agrı yaşadım acaba şimdi mi çatladı anlamadım

Evet bekledikçe koyulaşıyor çizgi 28 inde yaptığımda ilk 10 dakikada çektim resimi ama herhangi bir şey yaşamadım ağrı falan ama en son yaptığım testte çok şiddetli agrı yaşadım acaba şimdi mi çatladı anlamadım
Bazen çatlama çok kısa sürdüğü için testlerde yakalayamayabiliyormuşuz belki de o şekilde olmuştur ben öyle ümit ediyorum kendim için 🙈

Aynı marka aynı günler ben de kullandım bu testi. Her gün bir öncekinin aynısı nasıl oluyor anlamadım. Hiç pozitif göremedim. Ama senin 28 nisanda pozitif gibi gözüküyor tam emin degilim bekledikçe de değişiyor çizgiler.
28 inde ilişki olmadı ama bir gün öncesinde olmuştu acaba gebelik oluşur mu ki

Bazen çatlama çok kısa sürdüğü için testlerde yakalayamayabiliyormuşuz belki de o şekilde olmuştur ben
öyle ümit ediyorum

Bazen çatlama çok kısa sürdüğü için testlerde yakalayamayabiliyormuşuz belki de o şekilde olmuştur ben öyle ümit ediyorum kendim için 🙈
Umarım
Yumurtlamadan 1 gün önce 1 gün sonra da olabilir diye duymuştum tamamen nasip meselesi bence inşallah olur :)
Ay inşallah 🤲

Back
X