Saç Rengi ve Saç Boyama Acill pendik kartal da gelin başı makyajı için kuaför önerisi olan

Beth18

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2012
12.446
28.896
798
kızlar çok acil pendik kartalda güzel ve kaliteli gelin başı makyajı yapan bir yer var mı? Fiyatlarıyla yanı bıldıgınız kadarıyla paylaşabılır mısınız lutfennn :26::26:

Canım merhaba,

Pendikte Aydın Tanere gidebilirsin fakat orası biraz tuzludur ama güzel yaparlar,

bir diğeride kartalda tuana kuaför var hem elbecerileri yüksek hemde fiyatı gayet makul olur. Orda Soner bey var oda bayağı yardımcı olur. Kartalda geçitten yukarı doğru çıkarken solda hemen

Umarım işine yarar

aydın taner... herkes bu ismı soyluyor. sanırım pahalı da olsa oraya gıdıcem ama yıne de araştırmak ıstıyorum nereler var bı bakıp ole karar vermek istıyprum. cok teşekkur ederım tuana kuaföre de bı bakıcam cok sagol

Kartalda Emre Hergülede gidebilirsin ama orasıda pahalı olabilir. tuananın hem fiyatı hemde saç olayı çok güzel. ben sürekli orda yaptırırım yada boyatırım saçlarımı. bence başka yer aramana gerek yok ama sen bilirsin tabi

teşekkur ederım cnm

valla canım ben tuanayı önermiyim sağolsunlar o soner denen adam belimdeki saçlarımı yaktı geçti üstelik siyahtan bir ton açmayı başaramadı. Sonra onun tam karsısında Alp kuaför var gittim ona da düzeltti saçlarımı. gelin saçımı da ona yaptırsım harika yaptı ve gayet uyguna yapıyor kına saçımı 40 amı 50 ye mi ne yapmıştı düşün kına da ekstra para almıyor.düğünde de çok birşey almadı yani diğer kuaförlere göre ucuzdu. Valla benden söylemesi sen bilirsin yinede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…