Acill Yardım BAYANLAR

haklısınız benim düşüncem bence o eskisi gibi kurulu düzen hazır yemek temiz ev rahat bi yuva istiyor gibi
Cevabını bildiğin sorulara neden yeni cevaplar arıyorsun ki ? Adam seni kandırmaya çalışıyor .. tekrar bir araya gelip ,eski düzenine kavuştuğunda aynı şeyleri yapmayacağının garantisi var mı ? Amacı ,tenceresi kaynasın ,evi temizlensin, ütüsü yapılsın ,ihtiyaç halinde koynu boş kalmasın ve en önemlisi de çalışıyorsan emeğine ortak olmak .. tüm bu düzen tekrar oturunca , eski zirtapozluklara kaldığı yerden devam edecek ..

Bide ben ,evlilik öncesi ilişki yaşayanların değil de ,evli olduğu halde ilişki yaşayanların ikinci el olduğuna inanıyorum :) başkasının kullandığını niye kullanayım ki ? Gönlümden önce midem kabul etmez .. günde 10 kez yikansa üstündeki pislik çıkmaz ..genel olarak pis şeyler sevilmez :)

sorun çok bana göre evine karşı bana karşı çok ilgili değil. alkol öfke vs yani sürekli beni suçlayan biri çalışıyorum nedense ondan çok kazanmamı istemez hep altında olayım ki sesim çıkmasın kadın dediğin susar kadın dediğin hem çalışır hem ev kadını olur, kadın dediğin saygılı olur ki onun kadar saygısızlık etiğimi düşünmüyorum kadın erkeği her şekilde mutlu etmeli memnun etmeli oda tv karşısında göbek kaşımalı daha neler neler 10 yıllık evli kaldık

Sen daha bu kadar şeyden sonra nasıl geri dönsem olur mu diye sorabiliyorsun?
Adam da yok yok. Kaçmış kurtulmuşssunuz. Çocuklar ve sen asıl geri dönersen sefil olursunuz. Denenmişi deneme. Bundan ne köy olur ne kasaba..
Sanane ne yerse yesin. Kendine hizmet edecek kadını bekliyor, hayat arkadaşını değil. Şimdi böyle mıymıy konuşması aklı başına dank ettiğinden ama şunu unutma can çıkar huy çıkmaz. Dönersen 2 günde yine gerçek yüzünü görürsün.

Cevabını bildiğin sorulara neden yeni cevaplar arıyorsun ki ? Adam seni kandırmaya çalışıyor .. tekrar bir araya gelip ,eski düzenine kavuştuğunda aynı şeyleri yapmayacağının garantisi var mı ? Amacı ,tenceresi kaynasın ,evi temizlensin, ütüsü yapılsın ,ihtiyaç halinde koynu boş kalmasın ve en önemlisi de çalışıyorsan emeğine ortak olmak .. tüm bu düzen tekrar oturunca , eski zirtapozluklara kaldığı yerden devam edecek ..

Bide ben ,evlilik öncesi ilişki yaşayanların değil de ,evli olduğu halde ilişki yaşayanların ikinci el olduğuna inanıyorum :) başkasının kullandığını niye kullanayım ki ? Gönlümden önce midem kabul etmez .. günde 10 kez yikansa üstündeki pislik çıkmaz ..genel olarak pis şeyler sevilmez :)
bende düşünüyorum geri dönersem içim nasıl kabul eder diye yok edemem diyorum ama yemin şart kesinlikle sana yanlışım olmadı diyor başka bir şey demiyor madem öyle neden hemen mahkeme bitince başkasına gittin anlık olan durum değil mutlaka öncesi vardı teşekkür ediyorum yorumunuz için

Adam da yok yok. Kaçmış kurtulmuşssunuz. Çocuklar ve sen asıl geri dönersen sefil olursunuz. Denenmişi deneme. Bundan ne köy olur ne kasaba..
Sanane ne yerse yesin. Kendine hizmet edecek kadını bekliyor, hayat arkadaşını değil. Şimdi böyle mıymıy konuşması aklı başına dank ettiğinden ama şunu unutma can çıkar huy çıkmaz. Dönersen 2 günde yine gerçek yüzünü görürsün.
en büyük korkum bu zaten birkez bitti bi daha olursa çocuk oyuncağı mı bu katlanmak zorunda kalacağım herşey daha kötü olacak allahım onu unuttursun bana ama allah şahit yeme içme giyme konusunda hiç kısıtlamadı hakkını yiyemem ama sonuçta bende onunla birlikte mücadele ettim onca yıl

Siz bosluktasiniz su anda. Adam hem aldatmış hem borc yikmis hem zaten sizi hic mutlu etmemis. Boyle birini seviyor ve ozluyor olamazsiniz. Disinizi sikip hic gorusmeseniz zamanla nefret edeceksiniz. Ama boyle mesajlasarak filan zor bu isler. Bir daha donerseniz cok aldatilacaksiniz haberiniz olsun. Asla değişmezler.
çocuklar olunca ister istemez iletim kurmak zorunda kalınıyor kaç kez bunu engellemeye çalıştım ama çocuklar olduğu sürece bu zor gibi görünüyor

haklısınız aslında

Back
X