25burcu Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Haziran 2019 61 8 88 30 10 Aralık 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi 25burcu #1 Arkadaşlar merhaba 6 ay oldu burun ameliyati olalı tek sıkıntım kanama ameliyattan sonra ufak kanamalar normal mi yaşayan var mi sinuzitten dediler sinüzit burun kanaması yapar mi lütfen bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi
Arkadaşlar merhaba 6 ay oldu burun ameliyati olalı tek sıkıntım kanama ameliyattan sonra ufak kanamalar normal mi yaşayan var mi sinuzitten dediler sinüzit burun kanaması yapar mi lütfen bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi
cansununhatiradefteri Üye Kayıtlı Üye 4 Kasım 2019 52 33 8 31 İstanbul 10 Aralık 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi 25burcu #2 aaa çok geçmiş olsun. Sinüzit diyen kim doktorun mu? Eğer doktorunsa başka doktora da sor derim 6 ay ciddi bir süre bence
aaa çok geçmiş olsun. Sinüzit diyen kim doktorun mu? Eğer doktorunsa başka doktora da sor derim 6 ay ciddi bir süre bence
25burcu Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Haziran 2019 61 8 88 30 10 Aralık 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi 25burcu #3 Abartılacak bir kanama değil küçük sızıntı ama ameliyatım sorunlu geçtiği için çok korkuyorum çok teşekkür ederim
Abartılacak bir kanama değil küçük sızıntı ama ameliyatım sorunlu geçtiği için çok korkuyorum çok teşekkür ederim
Mirzoey Guru Kayıtlı Üye 7 Ağustos 2012 527 412 303 Denizli 10 Aralık 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi 25burcu #4 Alerjiden dolayı olabilir. Kılcal damarda çatlak olabilir. Büyük bir sıkıntı çıkacağını sanmıyorum altından ama yine de bir doktora görünün.
Alerjiden dolayı olabilir. Kılcal damarda çatlak olabilir. Büyük bir sıkıntı çıkacağını sanmıyorum altından ama yine de bir doktora görünün.