Acill yardım edin

busdk02

Guru
Kayıtlı Üye
25 Mart 2015
158
33
298
iyi geceler herkese.
Bugun hesabımdan tehdit içeren hayatımı karartcaklarmıs vs beni kandırıp keklemeye mi artık ne bilmiyorum çalışan birileri var benle uğraşıyor.Napmalıyım ya eskı sevgılım mı dicem bilemiyorum .Çok sıkıldım bu durumdan
Atılan mesaj da şu:
Kardeşim bana çok acil dön birisiyle özel konuşmaların olmuş bunları ailene akrabalarına herkese göndericekler hepsine ulaşmışlar şakaları yok hayatını karartıcaklar eğer vakit kaybedersen herşey için çok geç olabilir bunlar kafayı yemişler sana zarar vermek için her yolu denicekler şakaları yok hemen bana dön acil Yazmış.Bende hiç dönmedim dönmeyi süşünmüyorum kim oldugu öğrenilebiliyormu? Birde hesap fake sıfır takıpcı hersey .bidee şey fark ettim 1 gün içinde kullanıcı adını 3 kere başka isimler yaptı.

Birde yani özel konuşmalarim olmuş diyor ne özel konuşması ya

Kendiniz soyluyorsunuz fake hesap.Sizi korkutmak istemis olabilir.Birseycikler olmaz.Tedirgin olmayin...

ailenin duymaması gereken bir şey var mı

Engelle gitsin.hayatini karartacak ne yapmış olabilirsin.sen bizden daha iyi bilirsin.birilerine foto mahrem mesajlar falan attın mi

Dolandırıcılıkta yeni trend mi bu? Hesabı engelle şikayet et gitsin.

İğrenç 1 Nisan esprileridir umarım
Eğer öyleyse o kişiyle arkadaşlığını bi gözden geçir
Ben olsam "sağol kardeşim hemen savcılığa başvuruyorum" derdim.

Ya benm anlamadım benle meden ugrasıolar ben kımseye bısey yapmadım .Eskı sevgılım oncekı konumda anlatmıstım onu engellemıstım hesabımdan yenı hesap acınca benı gormesın dıe arkadasına eklettırmıstı ıkı uc kez.ben hıc bı tepkı vermemıstım mecbur gerı cektıler ısteklerını.yanı acaba omu yaptırıo.Ama emınde degılım bukadar ş.. olamaz .

Boşver kim yaptırıyorsa yaptırıyor . Hiç dikkate alma görmemiş gibi devam et . Canını sıkıcak bir durum yok 1 nisan şakası olabilir ortaya çıkar zaten o zaman da tepkini koyarsın .

O zaman korkma.polise git
Şuan için gitmicem bana attıgı msj vs hep kaydedıorum .eger yıne bıse yazarsa şikayet etcem artık.Hani ben öyle mahrm resımler falan atmadım.Sevgılımle belkı komusma tarzı olmus olabılır ama oda eskıdendi.Oyuzden acaba eskı sevglmmı dedım

Hayır yok

hayatımı karartcak bıse yapmadım oyle foto falan atmadım.Bide eskı sevgılımmı yaptrıo anlamadım
eğer böyle bir şey yoksa korkma cevap yaz sen korktu de ki benim hayatımda korkacak hiçbir şeyim yok ne sanıyorlar aileme abuk subuk mesaj atacaklar ailemde öz kızına değil daha adını bile söylemeye cesareti olmayan kişilere inanacak öyle mi? Hayal dünyanız çok geniş kimsenin ailesi aferin iyi ki geldin bize kızımızı ispiyonladın demez önce sizin başınız yanar keyfiniz bilir de onlar korksun

Arkadaşlar ben şok o mesajı herkesee atıyorlarmışşş instgrmda gördüm başkalarına da atmışlarr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…