ailenin duymaması gereken bir şey var mıiyi geceler herkese.
Bugun hesabımdan tehdit içeren hayatımı karartcaklarmıs vs beni kandırıp keklemeye mi artık ne bilmiyorum çalışan birileri var benle uğraşıyor.Napmalıyım ya eskı sevgılım mı dicem bilemiyorum .Çok sıkıldım bu durumdan
Atılan mesaj da şu:
Kardeşim bana çok acil dön birisiyle özel konuşmaların olmuş bunları ailene akrabalarına herkese göndericekler hepsine ulaşmışlar şakaları yok hayatını karartıcaklar eğer vakit kaybedersen herşey için çok geç olabilir bunlar kafayı yemişler sana zarar vermek için her yolu denicekler şakaları yok hemen bana dön acil Yazmış.Bende hiç dönmedim dönmeyi süşünmüyorum kim oldugu öğrenilebiliyormu? Birde hesap fake sıfır takıpcı hersey .bidee şey fark ettim 1 gün içinde kullanıcı adını 3 kere başka isimler yaptı.
Yem atıyor bence. Konu sahibi böyle düşünüp oltaya gelme.ailenin duymaması gereken bir şey var mı
Hayır yokailenin duymaması gereken bir şey var mı
hayatımı karartcak bıse yapmadım oyle foto falan atmadım.Bide eskı sevgılımmı yaptrıo anlamadımEngelle gitsin.hayatini karartacak ne yapmış olabilirsin.sen bizden daha iyi bilirsin.birilerine foto mahrem mesajlar falan attın mi
O zaman korkma.polise gitHayır yok
hayatımı karartcak bıse yapmadım oyle foto falan atmadım.Bide eskı sevgılımmı yaptrıo anlamadım
Şuan için gitmicem bana attıgı msj vs hep kaydedıorum .eger yıne bıse yazarsa şikayet etcem artık.Hani ben öyle mahrm resımler falan atmadım.Sevgılımle belkı komusma tarzı olmus olabılır ama oda eskıdendi.Oyuzden acaba eskı sevglmmı dedımO zaman korkma.polise git
eğer böyle bir şey yoksa korkma cevap yaz sen korktu de ki benim hayatımda korkacak hiçbir şeyim yok ne sanıyorlar aileme abuk subuk mesaj atacaklar ailemde öz kızına değil daha adını bile söylemeye cesareti olmayan kişilere inanacak öyle mi? Hayal dünyanız çok geniş kimsenin ailesi aferin iyi ki geldin bize kızımızı ispiyonladın demez önce sizin başınız yanar keyfiniz bilir de onlar korksunHayır yok
hayatımı karartcak bıse yapmadım oyle foto falan atmadım.Bide eskı sevgılımmı yaptrıo anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?