Acill yardim

muslu_57

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2016
145
32
98
34
Kizlar meraba yardiminiza ihtiyacım varr dün test yaptım cif çizgi çıkınca hastaneye gittim kan testi yaptırdım ama ordada kadın doğum doktoru yoktu sonucum beta hcg 17942 cıktı ben 40 günde adet olurum adetim duzensirdir en son 6 martda adet oldum bu cumartesi adem olmam gerekti olmadim

T
Kizlar meraba yardiminiza ihtiyacım varr dün test yaptım cif çizgi çıkınca hastaneye gittim kan testi yaptırdım ama ordada kadın doğum doktoru yoktu sonucum beta hcg 17942 cıktı ben 40 günde adet olurum adetim duzensirdir en son 6 martda adet oldum bu cumartesi adem olmam gerekti olmadim

Test yap canim hamile olabilirsin... Hamilekeykn adet olunabilirmiş

cift cizgi cikmis beta hcg de nerdeyse ultrasonda bebeginin kalp atisini duyacak kadar yuksek.

neden adet olmayi bekliyosun anlamadim:KK53:

Beta hcg değeriniz baya yüksekmiş, hayırlı olsun. Bir an önce kadın doğumcuya gidin. :)

Hayır canim ben anlatamadım k.bakma yazdim sanıyorum yazmamışım dün gittim özel hastanede doktor yoktu laboratuvardaki adam bana 3.4 haftalik oldunu soledi ama değer yuksek 3.4 haftalik deil gibi geldi doktora gidicem zaten sizede danisim sorim dedimm

Hayır canim ben anlatamadım k.bakma yazdim sanıyorum yazmamışım dün gittim özel hastanede doktor yoktu laboratuvardaki adam bana 3.4 haftalik oldunu soledi ama değer yuksek 3.4 haftalik deil gibi geldi doktora gidicem zaten sizede danisim sorim dedimm
ben hala neyi sorduğunu anlamadım. çok mu heyecanlısın

17942cikmis ya sonucum laboratuvardaki adam bana 3 veya 4 haftalik oldunu soledi dedim ama deger yuksek yaaa bana 3.4 haftalik gelmedi diyorum anlatabildimmi ya ben anlatamiyorum ya siz anlamiyorsunuz

17942cikmis ya sonucum laboratuvardaki adam bana 3 veya 4 haftalik oldunu soledi dedim ama deger yuksek yaaa bana 3.4 haftalik gelmedi diyorum anlatabildimmi ya ben anlatamiyorum ya siz anlamiyorsunuz
nokta falan kullansan belki anlasilirsin. Laboratuardaki adamin soyledigine ne bakiyorsun. Degerin yuksek ya da dusuk oldugunu doktor bakar söyler zaten. Ayrica bebegin ne kadarlik olduğunu da doktor ultrasonda bakarak soyler. O oyle dedi bu boyle dedi.... bosver bunlari. Tadini cikar . Keyfine bak

Back
X