Acill yardiminiza ihtiyacim var

Yaptırdım canım senın sayende ben bılmıyodum bu testlerın yapıldıgını ALLAH razı olsun sana dua edıyorum ıyıkı karsılasmısız🥰 sımdı sonuclarımı beklıyorum az kaldı bır ay olunca ara dedı doktor sonucumu alayım hemen sana yazcam aklımdasın☺
Merhaba canım birkadin0 hesabı benimdi bu hesapta birleşti pıhtılaşma testini tavsiye etmiştim sana sonucu haber etmeyi unuttun ama:) nasıl çıktı sonucun birde hamilesin şuan sanırım

Merhaba canım birkadin0 hesabı benimdi bu hesapta birleşti pıhtılaşma testini tavsiye etmiştim sana sonucu haber etmeyi unuttun ama:) nasıl çıktı sonucun birde hamilesin şuan sanırım
Ben senı aradım ama bulamadım yazdıgım tüm mesajları tekrar okudum hesabını kapattın sandım unutmadım cünkü senın sayende oldu hersey tekrar ALLAH razı olsun suan 5+5 günlük hamileyım cok sükür 4+2de keseyı gördüm o günden ıtıbaren oksapar ıgneye basladım ☺ unutmadan bı tane genımde pıhtılasma cıktı ama cokta önemli degılmıs ama tedbır amaclı ıgne vercem dedı ve coraspın ılacta kullanıyorum ıgneyıde her aksam altıda yapıyorum☺️

Ben senı aradım ama bulamadım yazdıgım tüm mesajları tekrar okudum hesabını kapattın sandım unutmadım cünkü senın sayende oldu hersey tekrar ALLAH razı olsun suan 5+5 günlük hamileyım cok sükür 4+2de keseyı gördüm o günden ıtıbaren oksapar ıgneye basladım ☺ unutmadan bı tane genımde pıhtılasma cıktı ama cokta önemli degılmıs ama tedbır amaclı ıgne vercem dedı ve coraspın ılacta kullanıyorum ıgneyıde her aksam altıda yapıyorum☺
Canımm hayırlı olsun darısı başımıza inşallah en kısa zamanda. Her işte bir hayır oluyor böyle. Ne iyi olmuş testi yaptırman iğne belki de vesile olacak bebişin doğmasına. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🤲😍😘

Canımm hayırlı olsun darısı başımıza inşallah en kısa zamanda. Her işte bir hayır oluyor böyle. Ne iyi olmuş testi yaptırman iğne belki de vesile olacak bebişin doğmasına. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🤲😍😘
Amin inşALLAH kuzum ben sana dua edıyorum zaten 😍ıgnelere sımdıden alıstım bıle kendıme yapabılıyorum hersey yolunda gıdıyor cok sükür bı daha ne olur bı yere gıtme😂ılk defa bısey sorayım dedım linç ettıler benı burdakı bazı kısıler elestırmek ıcın bıseyler yazıyor yardım etmek ıcın degıl sen her kosulda yardım edıyosun gözüm hep senı aradı ☺️

Amin inşALLAH kuzum ben sana dua edıyorum zaten 😍ıgnelere sımdıden alıstım bıle kendıme yapabılıyorum hersey yolunda gıdıyor cok sükür bı daha ne olur bı yere gıtme😂ılk defa bısey sorayım dedım linç ettıler benı burdakı bazı kısıler elestırmek ıcın bıseyler yazıyor yardım etmek ıcın degıl sen her kosulda yardım edıyosun gözüm hep senı aradı ☺
Boşver onları bayılıyor insanlar moral bozmaya ne gerek varsa😍buralardayım ben. Ne güzel sorun yokmuş bak maşallah. Oksopar mi clexane falan mı verdi doktor kaç mg lık kullanıyorsun birde hangi gende çıktı pıhtılaşma 👀

Boşver onları bayılıyor insanlar moral bozmaya ne gerek varsa😍buralardayım ben. Ne güzel sorun yokmuş bak maşallah. Oksopar mi clexane falan mı verdi doktor kaç mg lık kullanıyorsun birde hangi gende çıktı pıhtılaşma 👀
Aynen canım her ınsan bır olmuyor malesef☺️Cok sukur sorunsuz ılk defa bı hamılelıgım olcak ALLAH herkese nasıp etsın oksapar 400mglıktan kullanıyorum
MTHFR c.1298A>C homozıgot canım kam sonuclarımı atayımda bıde sen bakar mısın bı sıkıntı var mı

14 eylül 252,
18 eylül 1513,
23 eylül 9385,
25 eylül 14.625

Aynen canım her ınsan bır olmuyor malesef☺Cok sukur sorunsuz ılk defa bı hamılelıgım olcak ALLAH herkese nasıp etsın oksapar 400mglıktan kullanıyorum
MTHFR c.1298A>C homozıgot canım kam sonuclarımı atayımda bıde sen bakar mısın bı sıkıntı var mı

14 eylül 252,
18 eylül 1513,
23 eylül 9385,
25 eylül 14.625
Gayet normal artmış hepsini tek tek hesapladım kuzum. 23 eylülden sonra gittiğinde keseyi gördüysen 14.625 artış normal. Çünkü kese oluştuktan sonra beta artışı yavaşlar. Bu herkeste böyledir sıkıntı yok. Benimde aynı gen homozigot birde pai 4g 4g homozigot bende iki gen sorunlu

Gayet normal artmış hepsini tek tek hesapladım kuzum. 23 eylülden sonra gittiğinde keseyi gördüysen 14.625 artış normal. Çünkü kese oluştuktan sonra beta artışı yavaşlar. Bu herkeste böyledir sıkıntı yok. Benimde aynı gen homozigot birde pai 4g 4g homozigot bende iki gen sorunlu
Cok tesekkür ederım kuzum☺️Evet o tarıhlerde keseyı gördüm korkmustum az artmıs dıye ama sükür sorun yokmus sagol cevabın ıcın☺️
Uzun zamandır konusmadıgımız ıcın unuttum kusura bakma senın ne zamandır olmuyo hamılelık yanı düsükten sonra bekleme süren ne kadar

Cok tesekkür ederım kuzum☺Evet o tarıhlerde keseyı gördüm korkmustum az artmıs dıye ama sükür sorun yokmus sagol cevabın ıcın☺
Uzun zamandır konusmadıgımız ıcın unuttum kusura bakma senın ne zamandır olmuyo hamılelık yanı düsükten sonra bekleme süren ne kadar
Haziran ayında kimyasal düşük oldu bebeğim iki ay klomen kullandım olmadı bu ay hsg çekildim ovulasyon testi ile takip ettim bakalım adeti bekliyorum inşallah bu Ay olur 😍

Haziran ayında kimyasal düşük oldu bebeğim iki ay klomen kullandım olmadı bu ay hsg çekildim ovulasyon testi ile takip ettim bakalım adeti bekliyorum inşallah bu Ay olur 😍
Ya inşALLAH güzel haberlerını alırım benımde hazıranda kımyasal düşüğüm olmustu cok dua etcem senın ıcın bana haber ver olur mu ☺🥰😍

Back
X