- Konu Sahibi tugbaemrah
ben henuz hamile degğilim bir duusk yaptım kızlar 8. haftada kalbi durdu bebegimin. soktor simdiden corasprin 100 verdi bana onnu ıcıyorum hamile kalsanda bırakma dedi. ama benim bacak ve kollarmda morluklar cıkıoo ıcmeye basladııgmdan beri ve bu ay hamilelk olmadı temmuzu bekliycez ins artk bu sorunu yasauan varmı
morluklar normal degil ama genelde kansizlik yada demir vitaminiule ilgili sorunlarda oluyor diye biliyorum tabii en iyi sonucu doktor soyler. aspirinden oldugunu dusunmuyorum cunku onceki dusuhumdede bu gebelihimdede hem 6000lik igne hem coraspirin kullaniyorum arkadasim pihtidan dolaui 3 dusuk yasadigi icin bu pihti beni hep korkutuyo igneler 12 saat kani civiltiyo yani diger 12 saat kanimiz normal koyulugunda oluyo bu sebebden bwn gunde 2 igne olmak istedigimi soyledim domtorum hayir biz tedavi amacli degil tedbir amacli yapiyoz bu igneleri dedi ayrica aspirinde koruma 24 saatmis bunu duyunca sevindim mesela ben bi operasyon gecirdim hamileligimde opeeasyondan 5 gun once hapi 1 gun once igneyi kestik demekki hap daha koruyucu zaten doktor bilgilendiriyo 32. haftadan sonra hapi kesecez o haftadan sonra gerekli degil ama igne yi doguma kadar kullancaz dedi yani ben dogumfan sonra bile bi gun durup bi gun aspirin icmek istiyorum cunku kanim gercekten koyu ve bacagima falan pihti atarsa diye cok korkuyorum bu arada benim degerim homozigot faktor 5 cok yakin arkadasimda benle ayni hamile onun ikinci tup bebegi doktoru pihtilasma riski olmadigi halde 4000lik igne kullandiriuo zarari olmaz faydasi olur diye allah hepimize saglikli hamilelik saglikli bebekler nasip etsin