Canım o konuda için rahat olsun eğer tek kafana takılan pıhtılaşma yoksa ve ben iğne kullanıosam diyeyse ,bunu bende gönül rahatlığı ile yanıtlarım :) bendede net bişey çıkmadı genetik testte.doktor oladabilir olmayadabilir ama tedbir amaçlı kullanmamız gerek çnkü yatkınlık çıkmış.yani olma ihtimali var.doktor dediki bana : diyelimki pıhtılaşman yok , bebeğe asla zararlı bir iğne değil , kullanmanın hiç bir sakıncası olamaz dedi.hatta kan inceltilip pürüzsüz şekilde bebeğe gittiği için daha rahat beslenir kilosu genel olarak önde olur dedi.dediğide çıktı.ben 30.haftayı bitiriyorum.bebek gelişimi 32.haftayı bitiriyor.eğer doktorun içine sinmiyorsa , sadece bir kereliğine bile serkan beye git , aklındaki bütün soruları öyle net yanıtlayacakki zaten onla devam edeceksin.internetten araştır birçok yorum ve haber var hakkında.ama bazen gerçektendr bazı şeyler Allahtan.ne yapsan boş oluyor.gideceğin hiç bir doktor bebeğini yüzde yüz sağlıkla kucağına verebileceğinin garantisini veremez.kimin garantisi varki..ben şiddetle tavsiye ediyorum doktorumu.kardeşimin rahimdeki miyomunu sadece ultrason ile görebilen tek doktor kendisi.iyi denilen bütün doktorlara gitti kardeşim şikayetleri yüzünden.ve iki senedir çocuğu olmadı.hep normal pskolojik bişey yok dediler yanlış tedaviler uyguladılar.tek muaynede sorunu gördü ve ameliyat etti.önce Allaha sonra serkan beye çok güveniyorum.