Acill yardımm

begum00

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2017
10
1
1
27
6 hafta 2 günlük gebeyim fakat beta hcg artmıyor 11 nisan 2017 de 2590 iken 12 nisan da 2884 oldu vajinal ultrasyonla bebegin kalp atışları da kendide gözüküyor doktor beta hcg 10 bini gecmeden kalp atiso duyulmaz dedi ama hic yukselmiyor yardim edin nolur

Doktorun artış olmaması ile ilgili bir şey söylemedimi. Iki günde bir değerler iki katına çıkması lazım normalde.

Doktor çok artmamasina bir şey dedi mı? Sakince beklemekten başka yol yok. Kalp atışını görmesi iyiye işaret sanırım.

Napicam boyle bilmiyorum kalp atislari falan var hcg duzenli yukselmiyor doktor cok düşük diyor

Daha bir gün geçmiş niye bu kadar stres hergun beta batırmayın ayrıca bebek göründü diyorsunuz

Doktor çok artmamasina bir şey dedi mı? Sakince beklemekten başka yol yok. Kalp atışını görmesi iyiye işaret sanırım.
Kalp atisi var ama hcg cok dusuk doktor sagliksiz bi gebelige benziyor dedi kendiside cok sasiriyor 10 bin olmadan nasil gozukuyor kalp.atisi diye

Daha bir gün geçmiş niye bu kadar stres hergun beta batırmayın ayrıca bebek göründü diyorsunuz
Evet bebek gorunuyor hcg yede kendisi bakti doktorumun bi anormallik var diye ilk gebelige baktirdigimda 30.martti 1230 cikmisti 11 nisanda 2590 cikti ikinci hcg ye o zaman baktirdim doktor baktiginda suan 10 binleri gecmesi lazimdi hic artmamis düzeni yok dedi

Üzülme diye birşey demek istemedim ama beta 2 günde bir iki katı artmıyorsa sağlıksız gebelik.ya da bebek tutunmakta zorlanıyor.başka bir doktora daha git istersen.onunda görüşünü al.

Üzülme diye birşey demek istemedim ama beta 2 günde bir iki katı artmıyorsa sağlıksız gebelik.ya da bebek tutunmakta zorlanıyor.başka bir doktora daha git istersen.onunda görüşünü al.
Sivastaki en iyi doktora gidiyorum ama oda cok şaşırıyor Boyle biseyi ikk defa goruyorum diyor 10 bini gecmeden kalp atisi gozukmez diyor hcg cok dusk olmasina ragmen gözüküyor bi dusuk daha yapmış tim sagliksiz bi gebelikse kalp atisi falan gozukurmu ki

Başka bir merkeze gidip oradada ölçtürsene canım korkma Allah büyük o nasil derse öyle olur

Bir doktorun bu konudaki yorumunu okumustum kalp atisini aldiktan sonra beta takibi yapmanin anlami yoktur diyordu... sizde kalp atisini almissiniz bence kurcalamayin akisina birakin cok fazla kendinizi kaptirmayin ama stres te yapmayin akisina birakin biraz nasil ilerleyecek onu izleyin hayirlisi olsun insallah

Bir doktorun bu konudaki yorumunu okumustum kalp atisini aldiktan sonra beta takibi yapmanin anlami yoktur diyordu... sizde kalp atisini almissiniz bence kurcalamayin akisina birakin cok fazla kendinizi kaptirmayin ama stres te yapmayin akisina birakin biraz nasil ilerleyecek onu izleyin hayirlisi olsun insallah
Tesekkur ediyorum Allah razi olsun insallah dediginiz gibi olur

Tesekkur ediyorum Allah razi olsun insallah dediginiz gibi olur
Tatlim kaygilarini anliyorum ama sen sadece dua et allaha sigin saglikli bir evlat ver rabbim diye dua et. Saglikliysa zaten hersey yokuna girecektir ama saglikli degilse zaten sonlansin en hayirlisi odur.... rabbim bizim icin en hayirlisini biliyor inan ve ona sigin stres yapma olabildigince ve kimseye durumundan bahsetme henuz

Allah
Tatlim kaygilarini anliyorum ama sen sadece dua et allaha sigin saglikli bir evlat ver rabbim diye dua et. Saglikliysa zaten hersey yokuna girecektir ama saglikli degilse zaten sonlansin en hayirlisi odur.... rabbim bizim icin en hayirlisini biliyor inan ve ona sigin stres yapma olabildigince ve kimseye durumundan bahsetme henuz
Allah sizden razi olsun cok teşekkür ediyorum insallah yoluna girer herşey

Back
X