B babyleytaa Üye Kayıtlı Üye Katılım 13 Ocak 2025 Mesajlar 15 Emoji Skoru 4 Puanlar 6 Yaş 28 29 Ağustos 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi babyleytaa #1 Kızlar iki gün önce test yaptım çizginin biri silik çıktı bugün kan verdim sonucum 6909,6 çıkmış kaç haftalık hamileyim anlamadım nolur yardımcı olunn
Kızlar iki gün önce test yaptım çizginin biri silik çıktı bugün kan verdim sonucum 6909,6 çıkmış kaç haftalık hamileyim anlamadım nolur yardımcı olunn
Z zeyyoo Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 27 Mart 2024 Mesajlar 1.140 Emoji Skoru 420 Puanlar 53 Yaş 26 30 Ağustos 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi babyleytaa #2 Betada tam anlaşılmaz kaç haftalık olduğu son adet tarıhınızden hesaplayın yada kese boyutune gore doktorunuz hesaplar
Betada tam anlaşılmaz kaç haftalık olduğu son adet tarıhınızden hesaplayın yada kese boyutune gore doktorunuz hesaplar
M masal baran miran Üye Kayıtlı Üye Katılım 26 Ağustos 2025 Mesajlar 92 Emoji Skoru 108 Puanlar 8 Yaş 27 30 Ağustos 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi babyleytaa #3 babyleytaa .!.: Kızlar iki gün önce test yaptım çizginin biri silik çıktı bugün kan verdim sonucum 6909,6 çıkmış kaç haftalık hamileyim anlamadım nolur yardımcı olunn Genişletmek için tıkla... 6 bin gibi bir sonuçla nasıl silik çıktı onu anlamadim en az 4 haftalıktir bence tabi arkadaşın dediği gibi son adet tarihi yada kese boyuna göre değişebiliyor . Hayırlı olsun canım inşallah sağ salim kucağına alırsın
babyleytaa .!.: Kızlar iki gün önce test yaptım çizginin biri silik çıktı bugün kan verdim sonucum 6909,6 çıkmış kaç haftalık hamileyim anlamadım nolur yardımcı olunn Genişletmek için tıkla... 6 bin gibi bir sonuçla nasıl silik çıktı onu anlamadim en az 4 haftalıktir bence tabi arkadaşın dediği gibi son adet tarihi yada kese boyuna göre değişebiliyor . Hayırlı olsun canım inşallah sağ salim kucağına alırsın