• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar aciillll idrar testim pozitif kan negatif

esrabrl1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
5
Puanlar
1
Kızlar bundan 7 gün öce test yaptım evde silik çıktı sonra kan verdim 0.100 çıktı 2 sonra testi tekrarladım koyu çıktı baya dün kan verdim 0.2 çıkmış adetime 4 gün var daha yükselir mi

genelde ilk kanda sonra idrarda çıkıyor diye biliyorum hangi testi yapmıştınız

Kan yanılmaz canım üzgünüm negatif bu değerde yükselmez , ayrıca artımed çok fazla yanıltıyor zaten

artımed b good güvenmeyeceksek başka marka kalmadı ne alcaz

Merhabalar test çubuğunuzu paylaşmamışsınız bu hafta bu konu 2 kez yaşandı bir diğer arkadaş baya baya testte pozitifi gördü kanda negatif çıktı yanlış hatırlamıyorsam 0.200 olması gerek meğer böbreklerden taş kum döküyormuş farklı bir rahatsızlığı çıktı idrardaki kan mikrop bakteri testi pozitif çıkarmıştı , umarım öyle bir sorununuz yoktur döngünüz kaç gün peki

Testlerim bunlar hiç bilmiyorum ilk gebeliğimide bununla öğrenmiştim ben herşeyim normal bir sıkıntım yok çok şükür ama anlam veremedim bide git gide koyu gördüm o yanılttı beni

Eklentiler

• IMG_3523.webp
    IMG_3523.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 14
  • 718A465C-EDC4-4FDD-8559-2C224C40F9F7.webp
    718A465C-EDC4-4FDD-8559-2C224C40F9F7.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 14
Testlerim bunlar hiç bilmiyorum ilk gebeliğimide bununla öğrenmiştim ben herşeyim normal bir sıkıntım yok çok şükür ama anlam veremedim bide git gide koyu gördüm o yanılttı beni
Merhaba artimed asla yapılmayacak test predictor en güvenilir

Back
X