Bebek Beslenmesi Acill yardimm

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Bebegim suan 2 ay 1 haftalik 3 gundur kakasini yapmiyor bu 2. Ye basimiza geliyor ilkinde lavma yaptilar onuda yaptirmak istemiyorum surekli.
Sutumde yetmiyo mama vermek zorunda kaliyorum
Ne yaptiysam artmadi sutum :/
Boza denedim
Serbet denedim
Lactamil iciyorum
Dere otu yiyorum
3 litre su iciyorum
Bulgur yiyorum
Rezene iciyorum
Emzirdikten sonra sagiyorum bide vucut cok sut uretsin diye
Nafile :/ bildiginiz baska bi cozum var mi ?
Geçmiş olsun benim de bebeğimde bir ara olmuştu merak ettim, çok şükür şimdi gayet iyi. Bebeğin poposunu mümkün olduğu kadar uyarmayın, fitil, kulak çöpüyle yağ sürme vs bunlar bebekte tembellik yapar, bağırsaklarının kendi kendine çalışmasıno sağlamak en iyisi. En güzel yolu has zeytin yağı içirmek. Ertesi gün sırtından çıkar be tabi bağırsaklarının çalışma yönüyle masaj yapmak.

Anne sütü hiç almıyorsa 4.ayında ek gıdaya başlayabilirsiniz, yoğurtla başlayın. Eğer bir öğün bile anne sütü alıyorsa bol bol salata, meyve yiyin çorba ve su için. En önemlisi kendinizi strese sokmayın, bu bebekte de kaygı yapar ve kakasını yapmasını engeller.

Dogdu 3 gun sutumu emdi oda bir kac damla sadece mama ile beslenio suan kaka sorununu atlattik tek sorunumz uyku gece gundz de cok az uyuyo ve cok kusuyo asiri mamasinin icine kusmamasi icn toz koyuyorz doktr verdi ynede kusuyo

Doktor kontrolüyse şükür sağlık problemi yok, yanlış beslenmeden kaynaklı olabilir, hava yutuyor olabilir ya da emerken midesi ile başı aynı hızada olabilir, bi de bunlara bak istersen. Bazı bebeklerde bebek reflüsü olabilirmiş zamanla geçiyor ama kalıcı değil.

Back
X