Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim su icmiyomusun sen gunde 2 surahi net su iciyorum mesela ben mutlaka icmek lazimArkadaslar merhaba 23+4 gunluk hamileyimm. Doktor bugun suyu azalmis bebegin dedi ayni durumu yasayan var mi ? çok korkuyorum bişey olcak diye
Kardeşimin son ayında olmuştu.Canim su icmiyomusun sen gunde 2 surahi net su iciyorum mesela ben mutlaka icmek lazim
Benim şöyle bişey oldu ayrıntlılı usgde suyunuz alt sınırda dedi kendi doktorum ise suyunda bi sorun yok dedi şimdi iki farklı doktor iki ayrı yorum. Bende böyle bir durum varmış gibi düşünürsek ne yapmam gerekir diye sorduğumda sanılanın aksine su içmek çok etkilemez siz yine 3 lt altına düşmeyin ama en önemlisi sol tarafınıza doğru yatın dinlenin dediArkadaslar merhaba 23+4 gunluk hamileyimm. Doktor bugun suyu azalmis bebegin dedi ayni durumu yasayan var mi ? çok korkuyorum bişey olcak diye
Canim mesela bende bebis hareketleri kisitliydi doktor ben tedirgin olmuyayim diye dememis bana sadece gunde 2 3 litre su ic dedi ictim 2 hafta sonrasinda bebegin hsvuzu genislemis devam et suya dedi gunde 2 surahi iciyorumBenim şöyle bişey oldu ayrıntlılı usgde suyunuz alt sınırda dedi kendi doktorum ise suyunda bi sorun yok dedi şimdi iki farklı doktor iki ayrı yorum. Bende böyle bir durum varmış gibi düşünürsek ne yapmam gerekir diye sorduğumda sanılanın aksine su içmek çok etkilemez siz yine 3 lt altına düşmeyin ama en önemlisi sol tarafınıza doğru yatın dinlenin dedi
Canim ic devam et suya cok onemli birde kac kiloyla hamile kaldiniz acabaöncelikle hepiniz sağolunn. İçiyorum su 2 2-5 litre net. bu ay 4 kilo birden aldım ondan olabilir dedi doktor damarlarda genisleme varmıs tansiyonun cıkabilir dedi yat dinlen dedi . Allaha sükür bebeğimin haraketlerinde bi sorun yok 2 hafta snra kontrolum var bakalım ne dicek
Canim ic devam et suya cok onemli birde kac kiloyla hamile kaldiniz acaba
Ikimizde kilolu hAmisiz bende 74 le kaldim suan 81 82lerdeyim bol bol su ic canim suyu ihmal etme83 cnm
Ikimizde kilolu hAmisiz bende 74 le kaldim suan 81 82lerdeyim bol bol su ic canim suyu ihmal etme
Canim bende ayni yolda ilerliyorum)))benim tansiyonum yukseliyo 140 90 oluyo bazen cok korkuyorum ya sende tansiyon kacşuan tam 90 kiloyum :/ bide bugün seker yuklemesi yaptırdım tansiyonum yerlerde