Acill yardımmmm

Adet dönemlerinde bazen pozitif çıkabiliyormuş diye duymuştum ya da yerleşme kanaması yaşıyor da olabilirsin tabi kanama şekli nasıl yoğun mu
Şu şekilde 1 ay öncesinde ilişki bile yaşamadım aslında ikimizin de üzerinde çamaşırı vardı yani değmedi diye bilirim üstüne adet gördüm ama öncekilere göre yoğun değildi daha sonrasında çok fazla karın ağrısı yaşadım şimdi üstüne 2.adetim ama çok yoğun olmayınca yapmak istedim böyle çıktı merak ettim

Şu şekilde 1 ay öncesinde ilişki bile yaşamadım aslında ikimizin de üzerinde çamaşırı vardı yani değmedi diye bilirim üstüne adet gördüm ama öncekilere göre yoğun değildi daha sonrasında çok fazla karın ağrısı yaşadım şimdi üstüne 2.adetim ama çok yoğun olmayınca yapmak istedim böyle çıktı merak ettim
O zaman kesinlikle yanlıştır

Adet dönemlerinde bazen pozitif çıkabiliyormuş diye duymuştum ya da yerleşme kanaması yaşıyor da olabilirsin tabi kanama şekli nasıl yoğun mu
Şu şekilde 1 ay öncesinde ilişki bile yaşamadım aslında ikimizin de üzerinde çamaşırı vardı yani değmedi diye bilirim üstüne adet gördüm ama öncekilere göre yoğun değildi daha sonrasında çok fazla karın ağrısı yaşadım şimdi üstüne 2.adetim ama çok yoğun olmayınca yapmak istedim böyle çıktı merak
O zaman kesinlikle yanlıştır
Emin misiniz

Şu şekilde 1 ay öncesinde ilişki bile yaşamadım aslında ikimizin de üzerinde çamaşırı vardı yani değmedi diye bilirim üstüne adet gördüm ama öncekilere göre yoğun değildi daha sonrasında çok fazla karın ağrısı yaşadım şimdi üstüne 2.adetim ama çok yoğun olmayınca yapmak istedim böyle çıktı merak

Emin misiniz
Temas yok,çamaşır var,boşalma yok,2 adet görülmüş e daha ne istiyorsun ablacım?

siz bu şekilde hamile kalırsanız biz aylardır yıllardır hamile kalmak için uğraşanlar ne yapalım hamile kalmak öyle kolay olsaydı hepimizin üçer beşer bebesi vardı kucağında şimdi :D

Keşke bu siteye "sürtünme yoluyla hamile kalmak imkansız, çamaşır varken hamile kalmak imkansız, elinize gelen spermden hamile kalmak imkansız' diye tabela assak.
Artık pozitif bakamıyorum.
Sorumluluğunuzu bilmeden sevişmeyin.
Cahil cahil biseyi araştırmadan öğrenmeden sevişmeyin.
Kendinize hakim olmayı gerekirse hamile kalmayı o çocuğu büyütmeyi kabul ederek sevisin bidahakinem
Sevisirsenizde burda test atmayın.
Hergun aynı konu farklı nickname.
Başka konulara bakıp size yazılanların aynısını gorebilirsiniz.
2 adet gorup bide hala hamilemiyim diye sormak test yapmak akıl kârı değil ya.
Burda hamile kalmak için senelerce uğraşanlara uzuluyorum.
Neyi duymak istiyorsunuz onu yazin ona göre icinizi rahatlatalim yada ?

Keşke bu siteye "sürtünme yoluyla hamile kalmak imkansız, çamaşır varken hamile kalmak imkansız, elinize gelen spermden hamile kalmak imkansız' diye tabela assak.
Artık pozitif bakamıyorum.
Sorumluluğunuzu bilmeden sevişmeyin.
Cahil cahil biseyi araştırmadan öğrenmeden sevişmeyin.
Kendinize hakim olmayı gerekirse hamile kalmayı o çocuğu büyütmeyi kabul ederek sevisin bidahakinem
Sevisirsenizde burda test atmayın.
Hergun aynı konu farklı nickname.
Başka konulara bakıp size yazılanların aynısını gorebilirsiniz.
2 adet gorup bide hala hamilemiyim diye sormak test yapmak akıl kârı değil ya.
Burda hamile kalmak için senelerce uğraşanlara uzuluyorum.
Neyi duymak istiyorsunuz onu yazin ona göre icinizi rahatlatalim yada ?
hamilelikte adet görenler varmış,(üstüne görme falan değil basbaya regl) artık bu belirtiyede güven olmaz :D

hamilelikte adet görenler varmış,(üstüne görme falan değil basbaya regl) artık bu belirtiyede güven olmaz :KK70:
Yani bin kadından biri bu kızcağız diyelim. Çamaşırla sevişip boşalma olmayıp üstüne bide temas yok e böyle hamile kalıyorsa tövbe yarabbim dogursun zaten o çocuğu ilahi bişey doguruyordur 😂

Yani bin kadından biri bu kızcağız diyelim. Çamaşırla sevişip boşalma olmayıp üstüne bide temas yok e böyle hamile kalıyorsa tövbe yarabbim dogursun zaten o çocuğu ilahi bişey doguruyordur 😂
çamaşırsız, temas halinde böyle bi ihtimal var mı gerçek bir birliktelik olmadan falan

çamaşırsız, temas halinde böyle bi ihtimal var mı gerçek bir birliktelik olmadan falan
Milyonda bir bile değil bence. İçine boşalıyorsa ve gerçek bı birleşme olursa evet. Ama bakireyim yok sürttü yok elimden şeyime değdi vs. Bunlar imkansız.
Adam ciddi ciddi tam bölgenin üstüne bile isteye bosalirsa bilemem. Ama surtunmeyle hamile kalani henüz duymadım.

Back
X