acill yardımmmm:(

cnsbtr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2010
8
0
36
İzmir
Merhaba kızlar,
Bir haftadır 7 yıllık erkek arkadaşımla ciddi sıkıntılar yaşıyoruz.Dün gece problemlerimiz daha da büyüdü bana iftira atıyor.Çok zor günler geçiriyorum.Evimde odama giden koridorda bir leke dikkatimi geçmişti geçen hafta temizlik yaparken ve önemsememiştim şimdi aklıma takıldı.Domuz yağı olmasından şüpheleniyorum.Ama benim evime pek gelen giden olmaz yapabilecek biri de aklıma gelmiyor.
Sizce domuz yağı olabilir mi? Nasıl anlıycam:(çok mutsuzumm :(
IMG-20140813-WA0001.webp

IMG-20140813-WA0000.webp

Son düzenleme:
Kesin domuz yagidir o..
Yoksa siz asla kavga etmezdiniz....
Zaten hep bu domuz yaglari ve nazar yüzünden kotu seyler yaşıyoruz......

Böyle şeylere inanmayın bence. Ama bol bol dua okuyun faydası olur illaki. Manevi anlamda rahatlarsınız. Bu tarz düşüncelerden de uzaklaştırır. Onun dışında erkek arkadaşınız zor günler geçiriyor olabilir,kendi içinde aşamadığı sorunlar vardır her insanın hayatında böyle dönemler olur.

Merhaba kızlar,
Bir haftadır 7 yıllık erkek arkadaşımla ciddi sıkıntılar yaşıyoruz.Dün gece problemlerimiz daha da büyüdü bana iftira atıyor.Çok zor günler geçiriyorum.Evimde odama giden koridorda bir leke dikkatimi geçmişti geçen hafta temizlik yaparken ve önemsememiştim şimdi aklıma takıldı.Domuz yağı olmasından şüpheleniyorum.Ama benim evime pek gelen giden olmaz yapabilecek biri de aklıma gelmiyor.
Sizce domuz yağı olabilir mi? Nasıl anlıycam:(çok mutsuzumm :(
Eki Görüntüle 1216910

Eki Görüntüle 1216909
anne rahmine koşan ebriyo gibiler:KK70:
domuz yağıda ne domuz yağı ne arar la pazarda ...
koridor bir tek senin odana mı gidiyo bu arada ..
inanmayın bu saçmalıklara ya.

birisi duvara işemiş sanırım panik yok:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Millet domuz yağıyla büyüler yapıyor,benim hayatım neden bu kadar sıradan Allahım?

Yagi surecek baska yer bulamamislarmi kim puskurtmuski o lekeleri oraya cirkin gorunuyor silmeye calis belki cikar. Bu arada domus yagi surulen bir yer vardj tanidigimizin evinde ana kiz sidigi ile silinmesi gerekiyormus annesi ve bakire kizi cisleri karistirilip orasi silincekmi. Bende hic ilgilenmem boyle seylerle ama bir kere duymustum aklimda kakmis. Inanmasakta insanin icine suphe dustumu tedirgjn oluyor tabi

Komşunun çocuğu gelmiş,bildiğin işemiş yahu.
Domuz yağı ne ki,büyü mü oluyormuş ozaman.Alla alla:KK64:

Buyu de domuz yagi kullanilir da kim yapacak sana buyuyu? Simdi sana ne desek bos icine kusku dustu.
Kalk bi'kova sirkeli su yap heryeri temizle. Bi'de otur oku ufle evine boyle dusunursen tabii giresin gelmez.

Back
X