acill

pek tavsiye edilmez ama bir seferden birşey olmaz güzellik yarışmalarında kullanır kızlar genelde

benimde büyük ihtimal denk gelecek adet geciktirici kullanmayı düşünüyorum daha önceden 1-2 kez kullanmıştım hiçbişi olmuo sadece adet olamadığın için şişkinlik biraz oluyor ama bıraktığın gibi adetin gelir ve sonraki aylar hiç sorun olmaz.

bende telefonumda bir program kullanıyorum ve adet günümü hep hatırlatır, doğru da bilir...
düğün günüme bakıyorum ve tam da bahsettiğiniz gibi o gün adet olacağım diye gözüküyor...

normal de düzenim hiç sapmaz (nazar değmesin :KK70: )
ilaçlarla düzenimi bozmak da istemiyorum hiç ..
ne yapacağım konusunda bende çok kararsızım...

keşke düğünden önceye denk getirebilsek...

bir doktora danışarak doğru bir yöntemle günümüzü değiştirebiliriz diye düşünüyorum..

yani umarım :KK43:
başka türlüsünü düşünmek bile istemiyorum !! :KK43:

benim çok ağrım oluyor diye ben sınava girmeden birkaç gün önce kullanmıştım ama fayda etmemişti tam günümde oldum. Daha önceden başlamak gerek diye biliyorum. İğne de olabilirsin o daha garanti diye duymuştum:KK48:

benim ablamda da böyle oldu.adeti düğünden birkaç gün sonra başlayacaktı.uzun zamandır adeti öne ve arkaya atmazdi.hep gününde olurdu ama düğün stresinden mi her neyse düğün gününden 1 gün önce gece adet oldu.öne attı adet.düşünün sabah düğün var bizim evde gece gece adet karmaşası yaşanıyor.malesef elimizden birşey gelmedi.kendi düğününde adetliydi.bilseydi böyle olacağını geciktirici kullanirdi önceden.

benim ablamda da böyle oldu.adeti düğünden birkaç gün sonra başlayacaktı.uzun zamandır adeti öne ve arkaya atmazdi.hep gününde olurdu ama düğün stresinden mi her neyse düğün gününden 1 gün önce gece adet oldu.öne attı adet.düşünün sabah düğün var bizim evde gece gece adet karmaşası yaşanıyor.malesef elimizden birşey gelmedi.kendi düğününde adetliydi.bilseydi böyle olacağını geciktirici kullanirdi önceden.
Dugunde skinti olmadi mi ??? Nasil altindan kalkti

Dugunde skinti olmadi mi ??? Nasil altindan kalkti

sıkıntı oldu tabiki.hepimiz stres geçirdik.ya gelinlikten sızarsa ya şöyle olursa böyle olursa diye kafayı yedik.gelin rahat olmaz kendi düğününde falan filan ama çok şükür atlattık.büyük pedlerden kullandı hiç bir sıkıntı olmadı ama senin zamanın varsa ve denk geleceğini düşünüyorsan geciktirici kullan mutlaka.sonuçta bu herkesin hayatinda bir kez yaşaniyor ve o günü rahat ve güzel geçirmek gerek.işte böyle aniden de gelebiliyor adet ve herşeyi alt üst etmeyi başarıyor.

sıkıntı oldu tabiki.hepimiz stres geçirdik.ya gelinlikten sızarsa ya şöyle olursa böyle olursa diye kafayı yedik.gelin rahat olmaz kendi düğününde falan filan ama çok şükür atlattık.büyük pedlerden kullandı hiç bir sıkıntı olmadı ama senin zamanın varsa ve denk geleceğini düşünüyorsan geciktirici kullan mutlaka.sonuçta bu herkesin hayatinda bir kez yaşaniyor ve o günü rahat ve güzel geçirmek gerek.işte böyle aniden de gelebiliyor adet ve herşeyi alt üst etmeyi başarıyor.
Cok tesekkur ederim bilgi icin ☺ bu ayki renglimde doktora gdip sorucam zaten cok tesekkur ederim

X