- 12 Nisan 2015
- 459
- 127
- Konu Sahibi carmenhabanera
Kızlar az önce antibiyotik içtim ardından 5 di geçmeden rennie duo içtim iki tane dalgınlığıma geldi. Antibiyotik içtim diye korkuyorum su an birşey olur mu acaba başım uyuştu sanki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gece gece korku bastı ya psikolojik herhalde birşey olacak gibi hissedip telaslaniyorummerak etme bir şey olmaz :)
Haftada üç gün içiyorum sivilcelerim için azitro 500 mg. Ama aralarında 2 dakika falan var biraz başım ağrıyor su anyalnız mısın? o antibiyotikten daha önce içmiş miydin?
Rennie nin prospektüsüne baktım antibiyotikle birlikte kullanmayın ya da 2 saat arayla için falan yazıyordu onu görünce korktum zatenBiri iltihap kurutucu antibiyotik biri mide ilacı değil mi?
Bir şey olmaz
Haftada üç gün içiyorum sivilcelerim için azitro 500 mg. Ama aralarında 2 dakika falan var biraz başım ağrıyor su an
Rennie nin prospektüsüne baktım antibiyotikle birlikte kullanmayın ya da 2 saat arayla için falan yazıyordu onu görünce korktum zaten
Evet hap her gün içerim akşamları reflum olduğu için ama antibiyotikle hiç içmemiştim prospektüsü okumasam aklıma gelmezdi de okuyunca korktum. Aslında 10 15 dk arayla antibiyotiğin üstüne başka haplar da iciyordum eskiden psikolojik herhalde su anki durumumBenim midem hassas olduğu için antibiyotik vs ağır ilaçlar aldığım zaman kessin diye rennie atarım ağzıma.
Rennie ağızda emilen tablet olarak alıyorum ben. Sizin içtiğiniz hap mı ?
Evet hap her gün içerim akşamları reflum olduğu için ama antibiyotikle hiç içmemiştim prospektüsü okumasam aklıma gelmezdi de okuyunca korktum. Aslında 10 15 dk arayla antibiyotiğin üstüne başka haplar da iciyordum eskiden psikolojik herhalde su anki durumum
Hap derken çiğneme tableti kastettim iki tane içiyorum ondan rennie nin hapı olduğunu bilmiyordum ondan böyle söyledim :)Reflünüz ileri derecede mi bilmiyorum ama başlangıçsa eğer hap kullanmayın. Ağızda eriyen tabletler de faydalı oluyor.
Çok fazla ilaç içmek böbreklere hep zarar.
Bir şey olacağını sanmıyorum ben ama kesin olarakta konuşmuyorum.