acill

carmenhabanera

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2015
459
127
Kızlar az önce antibiyotik içtim ardından 5 di geçmeden rennie duo içtim iki tane dalgınlığıma geldi. Antibiyotik içtim diye korkuyorum su an birşey olur mu acaba başım uyuştu sanki

bence psikolojiktir üst üste bir sürü ilaç alan insanlar var.üstelik rennie mide ilacıdır mideni bile rahatlatır. takma gece gece bosuna

Biri iltihap kurutucu antibiyotik biri mide ilacı değil mi?
Bir şey olmaz

Rennie nin prospektüsüne baktım antibiyotikle birlikte kullanmayın ya da 2 saat arayla için falan yazıyordu onu görünce korktum zaten

Benim midem hassas olduğu için antibiyotik vs ağır ilaçlar aldığım zaman kessin diye rennie atarım ağzıma.
Rennie ağızda emilen tablet olarak alıyorum ben. Sizin içtiğiniz hap mı
?

Benim midem hassas olduğu için antibiyotik vs ağır ilaçlar aldığım zaman kessin diye rennie atarım ağzıma.
Rennie ağızda emilen tablet olarak alıyorum ben. Sizin içtiğiniz hap mı
?
Evet hap her gün içerim akşamları reflum olduğu için ama antibiyotikle hiç içmemiştim prospektüsü okumasam aklıma gelmezdi de okuyunca korktum. Aslında 10 15 dk arayla antibiyotiğin üstüne başka haplar da iciyordum eskiden psikolojik herhalde su anki durumum

Evet hap her gün içerim akşamları reflum olduğu için ama antibiyotikle hiç içmemiştim prospektüsü okumasam aklıma gelmezdi de okuyunca korktum. Aslında 10 15 dk arayla antibiyotiğin üstüne başka haplar da iciyordum eskiden psikolojik herhalde su anki durumum

Reflünüz ileri derecede mi bilmiyorum ama başlangıçsa eğer hap kullanmayın. Ağızda eriyen tabletler de faydalı oluyor.
Çok fazla ilaç içmek böbreklere hep zarar.
Bir şey olacağını sanmıyorum ben ama kesin olarakta konuşmuyorum.

Reflünüz ileri derecede mi bilmiyorum ama başlangıçsa eğer hap kullanmayın. Ağızda eriyen tabletler de faydalı oluyor.
Çok fazla ilaç içmek böbreklere hep zarar.
Bir şey olacağını sanmıyorum ben ama kesin olarakta konuşmuyorum.
Hap derken çiğneme tableti kastettim iki tane içiyorum ondan rennie nin hapı olduğunu bilmiyordum ondan böyle söyledim :)

X