acilll 1 saat sonra beliren 2. çizgi !!!

canimmelekim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2015
220
132
8Arkadaslar merhaba ben bugün test yaptım ilk yaptığımda 2.cizgi bembeyazdı ilk 1 saat böyleydi sonra ikinci çizgiyi silik gördüm böyle bir durum yaşayan var mı testin markası al bi.aksam tekrar yaptım onda da ışığa tutunca sanki var gibi ama ilki daha netti ilkinin fotosunu koydum lütfen yardımcı olun bu arada geçen sene 7 haftalikken bebeğimin kalbi durdu malesef

Eklentiler

• 20150815_102345.jpg
    20150815_102345.jpg
    88,7 KB · Görüntüleme: 414
bu test var gibide yok gibide
bence kan testi yaptirin ...
o golge silik çizgiyede benzemiyor ama silik deilse resimde niye var
yardimci olamiycam galiba
Allah gonlune gore versin ins

Bu arada adetim 13 gün gecikti hic gününde olmam zaten hep gecikiyor
Arkadaşım benim başıma aynısı gelmişti ilk iki buçuk hafta yaptığım her test silik gözüktü . Kan tahliliyle öğrenmiştim hamileliğimi . O hamileliğim dış gebelikle sonuçlanmıştı . Tabi senin başına da bu gelicek diye bir kaide yok . Yarın bence kan testi yaptır , pozitif sonucunu alıncada doktora git

Ben baktığımda bariz hamilelik görüyorum, inşallah istiyorsanız öyledir. Ayrıca evet bir saat sonra da iki saat sonra da çıkabilir o yüzden hemen atmayın derler

Evet İstiyorum ama hüsran olmasından çok korktuğum için kan testi yaptiramiyorum daha önce böyle ümitlenip uzuldugum oldu bi kaç kere ama bakalım yarın sabah bidaha deneyeceğim idrar testini

1 saat sonraki test geçersizdir.
testlerin üstünde yazıyor zaten 10dkdan sonrasını dikkate almayın diye.
kan testi yaptırın kesin çözüm.

15 dakikadan sonra okuma yapmayın derler, sebebi buharlaşma sebebiyle gri bir çizgi oluşması ve bunun ikinci çizgiyle karıştırılabilmesi sanırım...

günaydın kızlar biraz önce sağlık ocağına gidip kan verdim 3 gibi gidip alıcam sonra ordan çıkınca dayanamadım bi test daha aldım yaptım ve ikinci çizgide koca bir boşluk hiç bir şey yok yani hiç umudum kalmadı bu belirsizlik çok kötü :KK43:(( 2 hafta oldu hiç bir şekilde adet belirtim yok

X