- 6 Ocak 2022
- 75
- 7
- 3
- Konu Sahibi Afsinhazan
2 ay önce burun ameliyatı oldum . Kalın deriliyim hızma vesayre ne zaman takabilirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlgi alanin olmayan şeylere müdahil olmaz eleştirmezsen bitmezsin. Benimde sana tavsiyem ..simdi terket sorumun başlıgınıHakikaten başlığa 3 "L" ile acil yazmayı gerektirecek kadar ne olmuş olabilir? Diğer konuda da sormuşsunuz, en iyisi doktorunuza danışmanız. Ayrıca kendiniz demişsiniz, "3-4 ay sonra deldirilmeliymiş" diye. Henüz burnunuz iyileşmemiş, burnunuzun ödemi en son burun ucunda toplanacak o yüzden burun içi de kalın olacak. Önceden deldirseydiniz takabilirsiniz diyor doktorlar ama ilk defa deldireceğiniz için beklemelisiniz. Yalnız gerçekten konu başlığına bittim yani...
Atanamamış edebiyat hocalıgı yapmadıgınız kalmıştı bir . Evet kovuyorum şimdide seni defol konumdanHızma "vesayre" takılmazsa ölünecek sendromuna mı yakalandınız da konunuz bu kadar acil? Yapılan yorumları beğenmeyip konudan kovuyorsunuz bir de. İyi takın madem bize ne?
VESAYRE değil, vesaire.
Atanamamış edebiyat hocalıgı yapmadıgınız kalmıştı bir . Evet kovuyorum şimdide seni defol konumdan
Tak bence hızma senAtanamamış edebiyat hocalıgı yapmadıgınız kalmıştı bir . Evet kovuyorum şimdide seni defol konumdan
Bu nasıl bir üslup acaba çok merak ettim. Ben iki defa ameliyat oldum, sen benim konumun altında da bu soruyu sormuşsun ben sana böyle mi cevap verdim? Kaldı ki benim cevabımda ne var? Elimden geldiğince açıklamaya çalıştım. Suç bende ki yardımcı oluyorum sana. Acil hızma takmam lazım diyorsun, nerene ne takarsan tak, bana ne!İlgi alanin olmayan şeylere müdahil olmaz eleştirmezsen bitmezsin. Benimde sana tavsiyem ..simdi terket sorumun başlıgını![]()
Herkese anladigi dildenDüzelttirmeniz gereken yeriniz burnunuz değil, üslubunuzmuş. Ne acı.
İyi forumlar.
Herkese anladigi dildenDüzelttirmeniz gereken yeriniz burnunuz değil, üslubunuzmuş. Ne acı.
İyi forumlar.
İyi forumlar.
Tam mahalle karısı üslubunuz var ya. Hiç terbiye vermediler mi size?Herkese anladigi dilden
Herkese anladigi dilden![]()
Bende burun ameliyatı oldum Haziranda bir buçuk sene olacak. Hala uç kısmında ödem var kalın deriliyim doktorum burnunun tam oturması iki seneyi alır dedi. Senin ameliyatın daha çok yeni bence bu konuyu doktoruna danış2 ay önce burun ameliyatı oldum . Kalın deriliyim hızma vesayre ne zaman takabilirim