• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama acilll!7 oldu ama hamile değilim ne önerirsiniz kızlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba bı bakarmisiniz acaba sizce pik olmusmu ovulasyon testlerim ben de yeni yaptığımdan pek anlamadım
IMG_20190916_005054.webp

Kizlar laboquick in ovulasyon testi var internette 50 adet ovulasyon + 5 adet erken gebelik testi 79,90 sizce nasil marka ben 5 tanesini 50 tl ye aldim gecen kullanan varsa bi soyler misiniz nasil bi test
kaset tipi bir test. icine idrari damlatiyorsunuz. kullanisi kolay. ben iki kez kullandim. LH pikini dogru gunde yakaladigini dusunuyorum. cunku adet gunume bakinca testin gosterdigi gunde ovulasyon olmus olmali. LH pikinden yaklasik 36 saat sonra ovulasyon olur deniliyor. predictor falan marka degeri yuzunden cok pahali bence. ben tavsiye ediyorum valla bosa para vermeyin

Merhaba bı bakarmisiniz acaba sizce pik olmusmu ovulasyon testlerim ben de yeni yaptığımdan pek anlamadım Eki Görüntüle 2308099
canim daha degil bence. kacinci gunde basladin teste? bi de siklusun kac gun? t cizgisi c den daha koyu ya da ayni renk olmali. bi de sabah idrari onerilmiyor. mumkunde oglenden sonra mesela 13 16 arasi yapilmasi lazim. sabah idrarindan yanlis cikabiliyor

canim daha degil bence. kacinci gunde basladin teste? bi de siklusun kac gun? t cizgisi c den daha koyu ya da ayni renk olmali. bi de sabah idrari onerilmiyor. mumkunde oglenden sonra mesela 13 16 arasi yapilmasi lazim. sabah idrarindan yanlis cikabiliyor
Canım bende o saatler arasında yapıyorm bak bu da 17. 18. 19 Eylül de yaptığım testler

Eklentiler

• IMG_20190919_161349.webp
    IMG_20190919_161349.webp
    24 KB · Görüntüleme: 28
Rahim filmi çekildi mi ,belki tüplerinde bir problem vardır yada esinin sperm hareketinde . Daha erken ama bence filmi cektirmediysen cektir esinde bir muyene olsun .bide bebek icin çok stres yapma stres çok etkiliyo .

Keşke bu kadar acele etmek yerine evliliğinizde senenizi görseydiniz, birbirinizi iyice tanısaydınız. Çocuk elbet olurdu.

kızlar evlilikte 7 ay oldu ilişkimiz ancak hamile kalamadım nedeni ne olabilir doktora ben göründüm birsey yok dedi ovulasyon testi nedir aceba birileri yardımcı olabilr mi çünkü hiç bilmiyorum testi nasıl hangi günler yapıyorsunuz bilgi alabilir miyim deneyenlerden çunku bebis istiyoz artik🤗🤗🤗
Merhabalar, ovilasyon kullandınız mı acaba?kullandiysaniz faydasını gördünüz mu?bende kullanmayı dusunuyorumda oyuzden sormak istedim

Back
X