T tamayy Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Ocak 2014 298 47 53 35 İzmir 26 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi tamayy #21 MorcadiYesilyarasa .!.: tamamdır haber bekliyor olucam kal sağlıcakla Genişletmek için tıkla... günaydın canım,akşam eşime gösterdim yok dedi işini görmez kasar sıkılırsın küçük gelir başka bakalım dedi. ilgine çok tşk ederim canım
MorcadiYesilyarasa .!.: tamamdır haber bekliyor olucam kal sağlıcakla Genişletmek için tıkla... günaydın canım,akşam eşime gösterdim yok dedi işini görmez kasar sıkılırsın küçük gelir başka bakalım dedi. ilgine çok tşk ederim canım
haydigelgidelim yeniden başlasııııııııııııınnnnnnnnnnnnn Kayıtlı Üye 6 Mart 2013 2.548 1.867 198 26 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi tamayy #22 tamayy .!.: günaydın canım,akşam eşime gösterdim yok dedi işini görmez kasar sıkılırsın küçük gelir başka bakalım dedi. ilgine çok tşk ederim canım Genişletmek için tıkla... ne demek canım siz bilirsiniz tabi.. ben hem çok amaçlı hemde pratik bi cihaz diye tavsiye ettim :)) çantanda bile yer kaplamaz ince ve ağır değil diye demiştim..umarım bulursun istediğini ..sevgiyle
tamayy .!.: günaydın canım,akşam eşime gösterdim yok dedi işini görmez kasar sıkılırsın küçük gelir başka bakalım dedi. ilgine çok tşk ederim canım Genişletmek için tıkla... ne demek canım siz bilirsiniz tabi.. ben hem çok amaçlı hemde pratik bi cihaz diye tavsiye ettim :)) çantanda bile yer kaplamaz ince ve ağır değil diye demiştim..umarım bulursun istediğini ..sevgiyle
sempatik_kiz Her çok, azdan olur !!! Pro Üye 8 Aralık 2013 7.871 17.388 448 26 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi tamayy #23 tamayy .!.: iyi gibi duruyor cnm garanti kapsamında mı peki ? Genişletmek için tıkla... Eveet cnm garantisi devam ediyor experin sitesinden kontrol edebilirsin
tamayy .!.: iyi gibi duruyor cnm garanti kapsamında mı peki ? Genişletmek için tıkla... Eveet cnm garantisi devam ediyor experin sitesinden kontrol edebilirsin
T tamayy Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Ocak 2014 298 47 53 35 İzmir 26 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi tamayy #24 sempatik_kiz .!.: Eveet cnm garantisi devam ediyor experin sitesinden kontrol edebilirsin Genişletmek için tıkla... çok iyi o zmn bir sorun çıkarmaz bana tavsiye de ediyorsun :13:
sempatik_kiz .!.: Eveet cnm garantisi devam ediyor experin sitesinden kontrol edebilirsin Genişletmek için tıkla... çok iyi o zmn bir sorun çıkarmaz bana tavsiye de ediyorsun :13:
sempatik_kiz Her çok, azdan olur !!! Pro Üye 8 Aralık 2013 7.871 17.388 448 26 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi tamayy #25 tamayy .!.: çok iyi o zmn bir sorun çıkarmaz bana tavsiye de ediyorsun :13: Genişletmek için tıkla... Evet cnm kesinlikle sorun cikarmaz
tamayy .!.: çok iyi o zmn bir sorun çıkarmaz bana tavsiye de ediyorsun :13: Genişletmek için tıkla... Evet cnm kesinlikle sorun cikarmaz
T tamayy Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Ocak 2014 298 47 53 35 İzmir 26 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi tamayy #26 sempatik_kiz .!.: Evet cnm kesinlikle sorun cikarmaz Genişletmek için tıkla... modeli nedir cnm netten bakayım pazarlık payında varsa anlaşırsak çok mutlu olurumm
sempatik_kiz .!.: Evet cnm kesinlikle sorun cikarmaz Genişletmek için tıkla... modeli nedir cnm netten bakayım pazarlık payında varsa anlaşırsak çok mutlu olurumm
sempatik_kiz Her çok, azdan olur !!! Pro Üye 8 Aralık 2013 7.871 17.388 448 26 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi tamayy #27 tamayy .!.: modeli nedir cnm netten bakayım pazarlık payında varsa anlaşırsak çok mutlu olurumm Genişletmek için tıkla... cnm çektiğim fotolardan birinde modeli özellikleri yazıyordu yine ekleyeyim yazıyor burda burdan bakıp araştırabilirsin Eki Görüntüle 996917
tamayy .!.: modeli nedir cnm netten bakayım pazarlık payında varsa anlaşırsak çok mutlu olurumm Genişletmek için tıkla... cnm çektiğim fotolardan birinde modeli özellikleri yazıyordu yine ekleyeyim yazıyor burda burdan bakıp araştırabilirsin Eki Görüntüle 996917
T tamayy Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Ocak 2014 298 47 53 35 İzmir 26 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi tamayy #28 sempatik_kiz .!.: cnm çektiğim fotolardan birinde modeli özellikleri yazıyordu yine ekleyeyim yazıyor burda burdan bakıp araştırabilirsin Eki Görüntüle 996917 Genişletmek için tıkla... canım bu Driver ın modeli ürünün modelini yazarmısın
sempatik_kiz .!.: cnm çektiğim fotolardan birinde modeli özellikleri yazıyordu yine ekleyeyim yazıyor burda burdan bakıp araştırabilirsin Eki Görüntüle 996917 Genişletmek için tıkla... canım bu Driver ın modeli ürünün modelini yazarmısın
sempatik_kiz Her çok, azdan olur !!! Pro Üye 8 Aralık 2013 7.871 17.388 448 26 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi tamayy #29 tamayy .!.: canım bu Driver ın modeli ürünün modelini yazarmısın Genişletmek için tıkla... Ayyy pardon cnm EXPER M1115
tamayy .!.: canım bu Driver ın modeli ürünün modelini yazarmısın Genişletmek için tıkla... Ayyy pardon cnm EXPER M1115
T tamayy Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Ocak 2014 298 47 53 35 İzmir 26 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi tamayy #30 sempatik_kiz .!.: Ayyy pardon cnm EXPER M1115 Genişletmek için tıkla... tv ye bağlanıyor mu cnm bu bir de fiyatta bir şeyler yapabilirmisin ?
sempatik_kiz .!.: Ayyy pardon cnm EXPER M1115 Genişletmek için tıkla... tv ye bağlanıyor mu cnm bu bir de fiyatta bir şeyler yapabilirmisin ?
sempatik_kiz Her çok, azdan olur !!! Pro Üye 8 Aralık 2013 7.871 17.388 448 26 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi tamayy #31 tamayy .!.: tv ye bağlanıyor mu cnm bu bir de fiyatta bir şeyler yapabilirmisin ? Genişletmek için tıkla... Evet canım TV'ye bağlanıyor. ALırsan çantasıyla birlikte göndericem zaten. Pc çok temiz durumda. Fiyatta ufak da olsa bir şeyler yapabilirim canım
tamayy .!.: tv ye bağlanıyor mu cnm bu bir de fiyatta bir şeyler yapabilirmisin ? Genişletmek için tıkla... Evet canım TV'ye bağlanıyor. ALırsan çantasıyla birlikte göndericem zaten. Pc çok temiz durumda. Fiyatta ufak da olsa bir şeyler yapabilirim canım
T tamayy Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Ocak 2014 298 47 53 35 İzmir 26 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi tamayy #32 sempatik_kiz .!.: Evet canım TV'ye bağlanıyor. ALırsan çantasıyla birlikte göndericem zaten. Pc çok temiz durumda. Fiyatta ufak da olsa bir şeyler yapabilirim canım Genişletmek için tıkla... harika o zmn bende hemen eşimle görüşeyim özelden bilgileri yazarım sana
sempatik_kiz .!.: Evet canım TV'ye bağlanıyor. ALırsan çantasıyla birlikte göndericem zaten. Pc çok temiz durumda. Fiyatta ufak da olsa bir şeyler yapabilirim canım Genişletmek için tıkla... harika o zmn bende hemen eşimle görüşeyim özelden bilgileri yazarım sana
sempatik_kiz Her çok, azdan olur !!! Pro Üye 8 Aralık 2013 7.871 17.388 448 26 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi tamayy #33 tamayy .!.: harika o zmn bende hemen eşimle görüşeyim özelden bilgileri yazarım sana Genişletmek için tıkla... tmm cnm haber bekliyorum
tamayy .!.: harika o zmn bende hemen eşimle görüşeyim özelden bilgileri yazarım sana Genişletmek için tıkla... tmm cnm haber bekliyorum