- 31 Ocak 2023
- 57
- 16
- 18
- 28
- Konu Sahibi kubrakenan
Merhaba test yaptim adetim baya gecikti tes yaptik silik cikti yada sadece ben görüyorum acaba hamile miyim bir bakabilir misiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
var bende gördüm çok silik tekrarladınız mı testi bugünMerhaba test yaptim adetim baya gecikti tes yaptik silik cikti yada sadece ben görüyorum acaba hamile miyim bir bakabilir misiniz Eki Görüntüle 3200189
Evet tebrikler 2 hafta 3 günlük hamilesinizKan verdim beta hcg 134.63 çıktı sizce sorunsuz bir şekilde hamile miyimdir![]()
Gerçekten mi ? Yani inanmadığım için soruyorum yanlış anlaşılmasınEvet tebrikler 2 hafta 3 günlük hamilesiniz
Amin inşallah çok mutluyum Allahim isteyen herkese versin çok şükür bizim dualarımız kabul olduHamilesiniz , 2 günde bir artışı takip edinSağlıklı ilerlesin inşallah
tebrik ederim zaten belliydi.Kan verdim beta hcg 134.63 çıktı sizce sorunsuz bir şekilde hamile miyimdir![]()
Bizim ilk bebeğimiz olacak inanın ki dün akşam kendimi sürekli cimirdim sürekli açıp tahlil doğru mu yoksa rüya mı diye 1 yıldır deniyorduk tam 1 yıl sonunda doğum günümde öğrendim dün doğum günümdü Allahim bana hediyemi verditebrik ederim zaten belliydi.
Bu mesajı okuyunca nedense duygulandım. Gözlerim doldu. Rabbim gönlünüze göre versin inşallahBizim ilk bebeğimiz olacak inanın ki dün akşam kendimi sürekli cimirdim sürekli açıp tahlil doğru mu yoksa rüya mı diye 1 yıldır deniyorduk tam 1 yıl sonunda doğum günümde öğrendim dün doğum günümdü Allahim bana hediyemi verdi
Amin inşallah çok teşekkür ederim Allahım isteyen bekleyen sabır eden herkesin sabrını selamet eylesin güzel günler göstersin ben ve ailemdeki herkes bu haberle çok mutlu oldu inşallah herkes bu mutluluğu yaşar Allahın izniyleBu mesajı okuyunca nedense duygulandım. Gözlerim doldu. Rabbim gönlünüze göre versin inşallahHayırlısıyla sağlıkla alın kucağınıza.
![]()
AminAmin inşallah çok teşekkür ederim Allahım isteyen bekleyen sabır eden herkesin sabrını selamet eylesin güzel günler göstersin ben ve ailemdeki herkes bu haberle çok mutlu oldu inşallah herkes bu mutluluğu yaşar Allahın izniyle![]()
Riskli olabilir mi yani yarın kan vermeye gidicem kan testini acilden yaptırmıştım yine acile mi gitmem gerek sağlık ocağına mıbir hafta sonra doktora gidin kese vardır inşallah ☺
açıkçası ben 14.9 hamile kaldığımı öğrendim tekrar tekrar vermedim çünkü durmadan kan vermek beni strese sokar dedim 1 hafta bekledim 2850 çıktı sonra hastaneye gidip keseye baktırdım ama illa baktıracam derseniz sağlık ocağına gidin acildekiler kızabilir ☺Riskli olabilir mi yani yarın kan vermeye gidicem kan testini acilden yaptırmıştım yine acile mi gitmem gerek sağlık ocağına mı
Birşey sorabilir miyim lütfen cahilliğimi bağışlayın 14.9 ,134e göre çok düşük mü yoksa 149 demek mi internetten baktım anlayamadım ben yinede kan vereyim vakit atirdiğimiz için çok teşekkür ederimaçıkçası ben 14.9 hamile kaldığımı öğrendim tekrar tekrar vermedim çünkü durmadan kan vermek beni strese sokar dedim 1 hafta bekledim 2850 çıktı sonra hastaneye gidip keseye baktırdım ama illa baktıracam derseniz sağlık ocağına gidin acildekiler kızabilir ☺
134 göre küçük 14 çıktıBirşey sorabilir miyim lütfen cahilliğimi bağışlayın 14.9 ,134e göre çok düşük mü yoksa 149 demek mi internetten baktım anlayamadım ben yinede kan vereyim vakit atirdiğimiz için çok teşekkür ederim![]()
Merhaba yeniden test verdiniz miBirşey sorabilir miyim lütfen cahilliğimi bağışlayın 14.9 ,134e göre çok düşük mü yoksa 149 demek mi internetten baktım anlayamadım ben yinede kan vereyim vakit atirdiğimiz için çok teşekkür ederim![]()
Evet 2 gün sonra 463 çıktı keseyide gördük ama biz çok heyecanlıyız o yüzden işlerimiz rast gitmiyor doktor randevu veriyor ve o gün doktor hastanede olmuyor geç olsun güç olmasın diye çok üzerine gitmeyelim diyoruz 7 haftamız bitti 8. Haftaya giriyoruz biz 1 yıldır bu anı bekledik Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallahMerhaba yeniden test verdiniz mi