- 15 Nisan 2023
- 15
- 3
- 16
- 28
- Konu Sahibi asimelek_001
5 gündür adetim gecikti göğsümde ve kasıklarımda ara ara ağrı oluyor bakabilir misiniz başına gelen varmı hamile olabilir miyim..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5 gündür adetim gecikti göğsümde ve kasıklarımda ara ara ağrı oluyor bakabilir misiniz başına gelen varmı hamile olabilir miyim..
Bunlarda yanılma oluyor mu acabaCanım testin pozitif gözüküyor 5 gün de geçikmen var istersen kan ver daha net kesinleşir
Testin markası nedirBunlarda yanılma oluyor mu acaba
böyle tansiyonun falan düşüyor mu5 gündür adetim gecikti göğsümde ve kasıklarımda ara ara ağrı oluyor bakabilir misiniz başına gelen varmı hamile olabilir miyim..
Uykum geliyor halsizlik var normalde gündüz uyumamböyle tansiyonun falan düşüyor mu
Eczaneden aldım bilmiyorum ama durdukça belirginleşiyorTestin markası nedir
Hamilesiniz bence siz bi kan verinEczaneden aldım bilmiyorum ama durdukça belirginleşiyor
Teşekkür ederim bir baktirim kandaHamilesiniz bence siz bi kan verin
Bunuda sabah yaptim kan vermeye gidemedim var mı sizceHamilesiniz bence siz bi kan verin
Teşekkür ederim bir baktirim kanda
Evet var sağ salim kucağınıza alın inşallahBunuda sabah yaptim kan vermeye gidemedim var mı sizce
Ne kadar süre içerisinde oluştu çizgiBunuda sabah yaptim kan vermeye gidemedim var mı sizce
Yapar yapmaz ilk çizgi çıktı ikinci silik olanda 10 saniye içinde çıktıNe kadar süre içerisinde oluştu çizgi
Zaten ilk testinize göre koyulaşma var gözünüz aydınYapar yapmaz ilk çizgi çıktı ikinci silik olanda 10 saniye içinde çıktı
Teşekkür ederim şok oldum beklemiyordumZaten ilk testinize göre koyulaşma var gözünüz aydın
İlk gebeliğiniz miTeşekkür ederim şok oldum beklemiyordum
2. Ci olacak olursa bir kızım varİlk gebeliğiniz mi
Gidemedim ya çalışıyorumgittiniz mi doktora merak ettim inşalahh herşey dilediğiniz gibi olur