Bu dediğin 5. Veya 6. Hafta falan olsa yani gebeligin başında desen anlarım ama 10 haftalık 14 haftadan bahsediyorsun. Yoksa yoktur. Tekrar tekrar baktirmissin yokmuş. Olmadığına ikna olmalısınız. Sanırım regl olmadınız bu yüzden ikna olmuyorsunuz?Ben öncelikle gebelik istemiyorum bunu soyleyeyim.Supheli günden sonra 10 haftalik olmasi gerekirken doktor gittim gebelik yok denildi 14 haftalık olmasi gerekirken içim rahatlasın diye tekrar gittim gebelik yok denildi benim içim rahatlamisti ancak internette falan gördüklerimden dolayi kafam karıştı plasentanjn bebegin ve kesenin önünde durup bebegi gizlediğim bebegin gozukmediginji söyleyenler var böyle bir şey mümkün mü ultrasonda bebegin gözükmeyen gibi bir durumu olur mu ? Kan testini gebelik olsaydi 7 haftalik olmasi gereken hafta yaptırdım bir daha yaptırmadim
Olmadığını biliyorum zaten ama plasentanin keseyi göstermediğini söyleyenler var böyle bir şey olabilir mi plasenta bebekle oluşan bir sey doktor bunu bilirdi dimiBu dediğin 5. Veya 6. Hafta falan olsa yani gebeligin başında desen anlarım ama 10 haftalık 14 haftadan bahsediyorsun. Yoksa yoktur. Tekrar tekrar baktirmissin yokmuş. Olmadığına ikna olmalısınız.
Tabiki bilirdi. Sonuçta işinde uzman insanlar. Hemde iki kere baktirmissiniz. Kanda da negatif görmüşsün zaten.Olmadığını biliyorum zaten ama plasentanin keseyi göstermediğini söyleyenler var böyle bir şey olabilir mi plasenta bebekle oluşan bir sey doktor bunu bilirdi dimi
Teşekkür ederimTabiki bilirdi. Sonuçta işinde uzman insanlar. Hemde iki kere baktirmissiniz. Kanda da negatif görmüşsün zaten.
Plasentadan dolayi görmedilerse diye düşündüm2 kere yok denmiş daha ne istiyorsunuz
Evet çok doğru. Bebek saklanmıştır. Her hafta düzenli ultrason isteyin doktorunuzdan. Elbet saklandığı yerden çıkar bir gün.Ben öncelikle gebelik istemiyorum bunu soyleyeyim.Supheli günden sonra 10 haftalik olmasi gerekirken doktor gittim gebelik yok denildi 14 haftalık olmasi gerekirken içim rahatlasın diye tekrar gittim gebelik yok denildi benim içim rahatlamisti ancak internette falan gördüklerimden dolayi kafam karıştı plasentanjn bebegin ve kesenin önünde durup bebegi gizlediğim bebegin gozukmediginji söyleyenler var böyle bir şey mümkün mü ultrasonda bebegin gözükmeyen gibi bir durumu olur mu ? Kan testini gebelik olsaydi 7 haftalik olmasi gereken hafta yaptırdım bir daha yaptırmadim
Niye dalga geçiyorsunuz TLC kanalında "hamile olduğumu bilmiyordum"diye bir program var oradaki doktor plasentadan dolayı bebegin olduğunu hamile olduğunu bilememiş birisi soyledi bunu da bende korktum oyle bisey mümkün mü diyeEvet çok doğru. Bebek saklanmıştır. Her hafta düzenli ultrason isteyin doktorunuzdan. Elbet saklandığı yerden çıkar bir gün.
Yoo dalga geçmiyorum. Sizin bebek saklanıyor organların arkasına.Niye dalga geçiyorsunuz TLC kanalında "hamile olduğumu bilmiyordum"diye bir program var oradaki doktor plasentadan dolayı bebegin olduğunu hamile olduğunu bilememiş birisi soyledi bunu da bende korktum oyle bisey mümkün mü diye
Acillll psikiyatriye gitBen öncelikle gebelik istemiyorum bunu soyleyeyim.Supheli günden sonra 10 haftalik olmasi gerekirken doktor gittim gebelik yok denildi 14 haftalık olmasi gerekirken içim rahatlasın diye tekrar gittim gebelik yok denildi benim içim rahatlamisti ancak internette falan gördüklerimden dolayi kafam karıştı plasentanjn bebegin ve kesenin önünde durup bebegi gizlediğim bebegin gozukmediginji söyleyenler var böyle bir şey mümkün mü ultrasonda bebegin gözükmeyen gibi bir durumu olur mu ? Kan testini gebelik olsaydi 7 haftalik olmasi gereken hafta yaptırdım bir daha yaptırmadim
Yok değilsin nasıl ikna edelim bir seçenek sunman lazım , seçeneksiz bırakıyorsun :) ütopik nadir yaşanan olaylar genel geçeri etkilemezBen öncelikle gebelik istemiyorum bunu soyleyeyim.Supheli günden sonra 10 haftalik olmasi gerekirken doktor gittim gebelik yok denildi 14 haftalık olmasi gerekirken içim rahatlasın diye tekrar gittim gebelik yok denildi benim içim rahatlamisti ancak internette falan gördüklerimden dolayi kafam karıştı plasentanjn bebegin ve kesenin önünde durup bebegi gizlediğim bebegin gozukmediginji söyleyenler var böyle bir şey mümkün mü ultrasonda bebegin gözükmeyen gibi bir durumu olur mu ? Kan testini gebelik olsaydi 7 haftalik olmasi gereken hafta yaptırdım bir daha yaptırmadim
Yüce bir işaret, rüya alamet2 kere yok denmiş daha ne istiyorsunuz
O kadar cok haklısın kiYüce bir işaret, rüya alamettıp dünyası ikna edememiş biz sözel nasıl ikna edeceksek
Yani plasenta bebegi gizleyebilir nadir de olsa oluyor yani öyle miYok değilsin nasıl ikna edelim bir seçenek sunman lazım , seçeneksiz bırakıyorsun :) ütopik nadir yaşanan olaylar genel geçeri etkilemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?