- 15 Haziran 2019
- 42
- 14
- 3
- 29
- Konu Sahibi deryaliriza
-
Evet hamilesin ama daha çok yeni testi ne zaman yaptin ki?
onu demedim cnim adetine dha var mi onu kastettim20 dakika oldu cnm. Cevabın için teşekkür ederim. İnşallah vardır ya.
Bu çift çizgiyi görmek kim bilir ne kadar güzel bir duygudur umarim bekledik bi hamileliktr
onu demedim cnim adetine dha var mi onu kastettimyoksa geçti mi adet
Hayırlısı olsun canım hamilesin
Hayırlı olsun canım Rabbım bızlere de nasıp etsın o iki çizgiyihenüz 1 buçuk senedır goremedım daha
Evet yeniymiş sabah deneyebilirsin ama bence beta hcg ver kanda belli olur hayrli olsnBu çift çizgiyi görmek kim bilir ne kadar güzel bir duygudur umarim bekledik bi hamileliktr
onu demedim cnim adetine dha var mi onu kastettimyoksa geçti mi adet
Insallahh canm bende 4 ay önce kurtaj oldum kalbi durdu bu ayda bugün hastalanmam gerekiyo ama gelmedi 4 gündür kahverengi kanama geldi hergun cook az olarak bakalım bekliyoruzÇok teşekkür ederim cnım Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah bende 1 senedir bekliyordum.
E
Evet yeniymiş sabah deneyebilirsin ama bence beta hcg ver kanda belli olur hayrli olsn
Insallahh canm bende 4 ay önce kurtaj oldum kalbi durdu bu ayda bugün hastalanmam gerekiyo ama gelmedi 4 gündür kahverengi kanama geldi hergun cook az olarak bakalım bekliyoruz
Aydın bal yesin canimm insallahhhhİnşallah hamilesindir canım. Sağsalim kucagımıza almayı nasip etsin Rabbim
Aydın bal yesin canimm insallahhhh
Aminnn canm bende senin gibi düşünüyorum rabbim isteyen herkese en yakın zamanda nasip etsin insallahhKendimle bir isteyen herkese dua ediyordum. Allahım herkese nasip etsin bana da nasip et Rabbim diye. İnşallah canım inşallah en yakın zamanda isteyen herkese nasip olsun. En başta sanada canm
Aminnn canm bende senin gibi düşünüyorum rabbim isteyen herkese en yakın zamanda nasip etsin insallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?