Acilll bayanlar hamilemiyimm

gardenya1108

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2022
164
26
18
28
Merhaba hanımlar sabah kaltigimdaki idrarimla test yaptım direk iki çizgi çıktı sonra yarım saat 1 saat sonra tekrar bı test yaptım ama bişi çıkmadı resmi ekliyorum silik ama ilk yaptığımda direk belirdi anlamadım kimisi var diyor kimisi yok başına gelen varmı. Regl gecikmedi daha 5 gün oldu biteli ama çok garip bir regl oldu benim için kanama gelmedi ilk sonradan 1 gün çoğaldı bir anda keisldi ve hiç sancı çekmedim normalde çok sancım olurdu

Eklentiler

• IMG_20230322_141030.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 65
  • IMG_20230322_141022.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 69
İlk idrarda test her zaman daha belirgin çıkar canım nedeni bu bence yaşadığın regl değil yerleşme veya üstüne görme olabilir. Üstüne görme olayını bende yaşadım aynı senin gibiydi. Hayırlısı olsun

Sonra ki testte çıkmaması kafa karıştırıyor. İki testten biri bozuk bence.. tekrar yap canım. Sonuçta birinde çiktıysa öbür testte de daha silikte olsa çıkması gerekirdi diye düşünüyorum.

İnanın anlamadım sonraki teste neden çıkmadı ki o zaman

Sonra ki testte çıkmaması kafa karıştırıyor. İki testten biri bozuk bence.. tekrar yap canım. Sonuçta birinde çiktıysa öbür testte de daha silikte olsa çıkması gerekirdi diye düşünüyorum.
Evet ama ilkini ilk idrarimda yaptım sonrakini yarım saat 1 saat sonra yaptım onda çıkmadı regl de değişikti anlamadım tekrar etmek yerine biraz beklim en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…