acilll beylikdüzünde kadın doğum doktoru arıyorum

burcuwaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2010
133
1
96
İstanbul
slm kızlar 17 haftalık hamıleyım acıbademde aylın hnma gıdıyorum ama memnun degılım degıstırmek ıstıyorum yardımcı olun bana.

Beylikdüzü'nü bilemiyorum ama oraya yakın olan Avcılar Medicana Hastanesi'nde Dr.ÖzgürTetikcan var. Özgür hanım bence mükemmel bir doktor. Ben şiddetle tavsiye ederim.. Aynı hastanede Onur Bey de var, Dr.Onur Başeğmez'di sanırım soyadı... O da çok çok iyi bir doktor. Ben ikisini de tavsiye ederim şiddetle. İstanbul'da bir başkasına gitmeyi düşünmem bile....

meraba burcuwaa,benim doktorumda aylin hanım.neden memnun kalmadın acaba nasıl bir sıkıntı yaşadın merak ettim

beylikdüzünde kolan hastanesi var ben suan 39 haftalık hamıleyım dogumumu beylidüzü kolan hastanesinde yapıcam temız guzel bı hastane orda arzu hanım var onu cok soyluyolar ben gıtmedım benım dr kolan hastanesone gelıp dogum yaptıracak benı ama ben hastaneyı dogum haneyı falan begendım tavsıye edebılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…