Acilll birşey sorucam

GaardennRosee

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2020
935
327
53
26
Merhaba ben geçen ay klomen be çatlatma iğnesi kullanmıştım burdada zaten konu açmıştım negatif görmeye doyamadım pozitifi görene kadar da doyamıcam sanırım neyse konuya geleyim bu ay adetim 1 gün gecikti adet oldum ama berbat ötesi bir sancı ile acile gittm ama çok kötüydü ağlıyordum 2 tane iğne vuruldum geçmedi ilk günü kanamam çok az ve leke şeklinde geldi 2 ve 3. Günü normal geldi bugün 4. Günüm hafif lekelenme var ama sancım da var birde ağrı kesici de içtim her gün içtim normalde 10 gün felan sürer adetim lekelenme ile birlikte ilk 8 hün de çok yoğun kanamam olur acaba ilaçların etkisi olabilir mi dolarex her ay kullanıyorum alsında ama bilemedim ümitlenmekkkk biz bebiş isteyenlerin elinden gelen tek şey sanırım

Evet acım biliyorum benim adetime 2 gün kala çok karın ağrım olurdu ama bu sefer 6 gün boyunca ağrı çektim yolun ortasında durup kasık ağrımı gitmedini bile bekledim yürüyemiyecek haldeyidim resmen bilmiyorum belkide iğnedendir biliyorsun bende kasım ayı çatlatma iğnesi kullandım

Evet biliyorum ama kasım da kullandık ikimiz de iğne etkisi felan bitti gitti yok bir an önce kavuluruz inşalllah

Kist yapmış olmasın? Gebelik testi yaptın mı? Çatlatma iğnesinin kaçıncı günü?

Kist yapmış olmasın? Gebelik testi yaptın mı? Çatlatma iğnesinin kaçıncı günü?
Kist yapmadı gelişti çatladı 19. Günü bugün 16. Günü adet oldum adet denirse bilmiyorum belki de ilaç kullanınca böyle kısa sürdü ama dolarex çok ağır bir ilaç değil her zaman da kullanırım çok sancılı adet dönemlerim oluyor çünkü her ay ağlatıyor ağrıdan beni

Benim de klomen kullandığımda aynısı olmuştu da o yüzden sordum. 2 gün lekelendim adet sayılırsa tabi ağrım da oldu. 2 yumurtam gelişmişti o ay biri çatlamamış kiste çevirmiş. Doktor kist olduğu zaman kanaman az olur demişti.

Yok iki tane yumurtam gelişti 2 side çatladıı kontorle gittim ama bilmiyorum

Canım hamilelik yok dolarex adet kanını keser ben kulkandıgım ay kanamam leke şeklinde idi

Kist olabir gerçekten bende adetten sonraki 10cu gün şidetli ağrı çektim ve kist çıktı 2,5 cm olmuş ilaç kullandım sne bidaha alttan muayneye git bence

Tamam canım doktor çatladığını gördüyse sıkıntı yok. Gebelik testi yapmış miydin?
Adet olduğum gün 4 gün önce betaya bakıldı 1.20 yani negatif çıktı dolarex benim her ay kullandığım ilaç aslında hiç bu kadar az görmedim adeti normalde 10 gün ve üzeri sürerken bu ay toplasak 2 günü tam adet gibi oldu şaşırdım gebelik yoksa da inşallah her ay böyle olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…