Acilll! Burun Kanadında Çökme Yaşayanlar

hukuksevers

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2020
95
11
1
26
Arkadaşlar ameliyat olalı 20 gün oldu. Bugün burun kanadımda çok belli olan çökme gördüm. Fotoğrafta falan aşırı belli oluyor, dokununca da hissedebiliyorum. Henüz yeni olduğu için ödem kaynaklı mı anlamadım. İsteyenlere resim de atabilirim özelden. Lütfen yardımcı olur musunuz??

Resim
Arkadaşlar ameliyat olalı 20 gün oldu. Bugün burun kanadımda çok belli olan çökme gördüm. Fotoğrafta falan aşırı belli oluyor, dokununca da hissedebiliyorum. Henüz yeni olduğu için ödem kaynaklı mı anlamadım. İsteyenlere resim de atabilirim özelden. Lütfen yardımcı olur musunuz??
Resim atarsanız yardımcı olmak isterim

Sizinle aynı günlerde ameliyat olmuşuz sanırım. Bana da gönderebilirseniz ben de bakmak isterim.

Merhaba burnunuzdaki çökme geçti mi ameliyat olalı 18 gün oldu ateller alındığında yoktu ama bantı çıkardığımda sol burun ucunun üstünde içe doğru bir çökme oluştuğunu gördüm bazıları ödemden diyor doktorun asistanına sordum o da şişlikten dedi ama içim bir türlü rahatlamıyor sizinki geçti mi çünkü ameliyat olalı baya olmuş lütfen cevap verin🙏

Back
X