acilll cevaplayin lutfenn

esprituel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2014
124
48
123
Selam arkadaslar ben diyete 78 ile basladom suanda hedefomonde altindayim ama isteyerek hedefimin altina dusmedim 53 kiloyum dahada zayifliyorum bu kilomu sabitlemek istiyorum ne alip ne vermek ama hizla veriyorum ne yapmaliyin istesemde 2 dilimden fazla yiyemez oldum bana birsey onerin

Selam arkadaslar ben diyete 78 ile basladom suanda hedefomonde altindayim ama isteyerek hedefimin altina dusmedim 53 kiloyum dahada zayifliyorum bu kilomu sabitlemek istiyorum ne alip ne vermek ama hizla veriyorum ne yapmaliyin istesemde 2 dilimden fazla yiyemez oldum bana birsey onerin

Canm bu söylediklerin bana kendimi hatrlattı bem bundan 3 sene önce 60 küsür kilodan 55 e kadar kendi isteğimle indim ve sonra isteksiz olarak 51 e düştüm sonra öyle aşırı zayf olduğum ve kötü durduğu için bi kaç kilo almak istedim ve sonra başlarda yiyemesemde sonralarda midem büyüdü ve kendimi durduramadm yedim de yedim 58 kiloya kadar çıktm ve hamile kaldm hamileliğim bittiğinde 75 kiloydum neyse konuyu fazla uzatmaym bence bırak miden küçük kalsn ama sağlklı kalorili şeyler ye az azda olsa midenin küçük olmasi kadar güzrl bisey yok ;) haa bu arada hala 75 kilo değilim 57 kiloyum 53 e kadar devamm ;)

Back