Acilll! Hamile olup ara ara kasık, karın ağrısı yaşayanlar:(

Periper89

Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2016
449
168
23
35
arkadaşlar 3 aylık hamileyim kanamam yok ama özellikle bugün adet olacakmışım gibi acayip ağrıyor. Çok endişeleniyorum benim gibi olan var mı?

Kızlar bende 8 aylık evliyim adetlerim hep düzenli bu ay olmadım 3 gün gecikti midem bulanıyor göğsümde çok hassa şiş acaba hamile olablirmiyim ?

arkadaşlar 3 aylık hamileyim kanamam yok ama özellikle bugün adet olacakmışım gibi acayip ağrıyor. Çok endişeleniyorum benim gibi olan var mı?
benim daha çok başı 6. haftama girmek üzereyim belim regl olacakmışım gibi ağrıyor ve hatta uykudan ağrıyla uyandığım günler oldu. forumlarda gezerken bu ağrıyı hafifleteceğini söyleyen bir bir tavsiyeye denk geldim . soda- maden suyu içmek ağrıyı hafifletiyormuş. pek inanmayarak denedim ve 2 gündür bel ağrım kesildi. içindeki minaraller yüzünden iyi gelmiş olabileceğini düşünüyorum. belki sizinde işinize yaraya bilir. bende de kanama yoktu ama ağrıdan duramıyordum resmen. ilk aylarda ağrı olması normal diyorlar. tabi yinede doktorunuza danışmanızda fayda var :) sağlıklı gebelikler dilerim

Canım benim 3 gündür kasıklarımda ağrım vardı dediğin gibi adet ağrısı gibiydi. Bugün gittim idrar yolu enfeksiyonu çıktı. İhmal etme bencee git bian önce

g_mutlu g_mutlu canım benim düşük tehdidim var hala, doktor proluton diye bi iğne verdi 5 günde 1 az önce aradım ağrı devam ederse onu yaptır dedi.. Sanırım benim ki düşükle alakalı bir durum:( çok teşekkürler bu arada önerilerin için

g_mutlu g_mutlu canım benim düşük tehdidim var hala, doktor proluton diye bi iğne verdi 5 günde 1 az önce aradım ağrı devam ederse onu yaptır dedi.. Sanırım benim ki düşükle alakalı bir durum:KK43: çok teşekkürler bu arada önerilerin için
Hmm canım geçmiş olsun ozaman. Dikkat et kendine doktorunu dinlemek en önemlisi. İnşallah atlatırsın bu dönemi.

Back
X