ne ıs yapcAgımı bılmyorum ama kendı meslegım uzerıne yapcagımı biilyom afbrika ortamı biraz zoor hep oyle dıyolar ama burda süreklı boyleseyler yasıyorumm ben gırmek ıstemiyorum yenı ıs yenı ınsan tanıı kmseyı tanımıyon onun stresı var ıs stresı varr ama hep gündüz ee 2 gun tatıl 3 ayda bı ekstra para bunları dusünunce cekcegıme burdakı ezıyetı gır dıyommm belkı orada ısım sevmicemm ama enazından saatı bellı haftasonu tatilı bilymryummmm off sozlumun abısıde orda calısıyoo bılmıyorum burada güzel ıs bulmak cok zorrbaşkalarının aracılığı ile işe girmeyi tasvıp etmeyen bırı olarak bana bile cazip geldi kayınpeder ile aynı ıs yerı, en azından bır basamak olarak dusunebılır, daha sonra aynı veya ust pozisyonda baska bır fabrıka ıs basvuruları yapabılırsınız.. patron sırketler genelde tanıdık vasıtası ıle ıs alımına sıcak bakabılıyor, şirket politikası bu ıse deneyebılırsınız.....
bu ısın yarınınıda dusunursenız ben calıstıgınız yer tarzı marketlerde hep genc kısılerı goruyorum, yanı bırkac sene sonra zaten calısamayabılırsınız mağazacılıkta....
sıze manevı yıpratma payını saymıyorum bıle, imkanınız varsa degerlendirin derim....
insanlar yaptıklarına değil, yapmadıklarına pişman oluyorya, işte o daha zor.....olmuyorsa ayrıldıgınız ıs yerı veya benzerlerıne yıne gırebılırsınız, ama yenı ısınız tam ıstedıgınız gıbıyse.....iyi dusunun....
ne ıs yapcAgımı bılmyorum ama kndı mslegım uzerıne ypcagımı blyom fbrka ortamı braz zoor hep oyle dıyolar ama burda srklı boyleseyler yasıyorumm bn grmek ıstemyıroum yenı ıs yenı ınsan tnıı kmseyı tanımoyn onun stresı var ıs stresı varr ama hep gndrzz ee 2 gun ttıl 3 ayda bı ekstra para bnları dnuncee cekem burdakı ezıyetı gır dıyommm belkı orada ısım svmcemm ama enazndan saatı bellı hftsunu ttlı blymryummmm off
ARKADASLAR suan kotuyum 1.5senedır a 101 de çalışıyorum bugun toplantı vardı gıttım calısma satıne kadar surdu bıttı evıme geldım ısten aradılar gel calısmaya ee yarıunda ful calıscam gelemem dedım sımdı aradılar yarın başka mağazaya gıtcez oglene kadar orda calıscaz snra kdnı mağazamıza geccez dedıler gelmem dedımmm mudur gelcen dıyoo gıtmek zorundasın dıyoo gelmesen yaz ıstıfanı dedııı delırcem artık zorla ısmden etcekler benı ıssız kalmak ıstemıyorum ama bı günde yaşanılanlara bakın adam sımdı gel dıcek gtmcem cık dıcek mecbr cıkcammm delrcemm artıkk soyle bı durumda var sozlımun babası kayınpederım geçenlerde butun gun ayakta yorlyon ben senı calıstıgım fabrikaya alayım otrarak calıss orda aldığın parayı alcan bıde 3 ayda bı ıkramıyee cumartesı pazar tatıll ıstesen de aldrrım demsttıı bısı dmdım sözlümde askerde böyle hep uzlcanmı cekcenmı dıyooo bırak dıyo gır bbmın ynına dıyoo yenı ıs yenı stress yasamak ıstemyıom ama burada btrını cekıyom blmyommm burdada ızın gunları bellı olmuyoo fln akılll verınnnnn vrmı bnm gıbı yasayan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?