ARKADASLAR suan kotuyum 1.5senedır a 101 de çalışıyorum bugun toplantı vardı gıttım calısma satıne kadar surdu bıttı evıme geldım ısten aradılar gel calısmaya ee yarıunda ful calıscam gelemem dedım sımdı aradılar yarın başka mağazaya gıtcez oglene kadar orda calıscaz snra kdnı mağazamıza geccez dedıler gelmem dedımmm mudur gelcen dıyoo gıtmek zorundasın dıyoo gelmesen yaz ıstıfanı dedııı delırcem artık zorla ısmden etcekler benı ıssız kalmak ıstemıyorum ama bı günde yaşanılanlara bakın adam sımdı gel dıcek gtmcem cık dıcek mecbr cıkcammm delrcemm artıkk soyle bı durumda var sozlımun babası kayınpederım geçenlerde butun gun ayakta yorlyon ben senı calıstıgım fabrikaya alayım otrarak calıss orda aldığın parayı alcan bıde 3 ayda bı ıkramıyee cumartesı pazar tatıll ıstesen de aldrrım demsttıı bısı dmdım sözlümde askerde böyle hep uzlcanmı cekcenmı dıyooo bırak dıyo gır bbmın ynına dıyoo yenı ıs yenı stress yasamak ıstemyıom ama burada btrını cekıyom blmyommm burdada ızın gunları bellı olmuyoo fln akılll verınnnnn vrmı bnm gıbı yasayan