Diyorum ki islak bezle sildim usuttum mu boyle dusunuyorum bedeni kucucuktuOy benim balım melek olmuş. Sizde hata yok suçlamayın kendinizi lütfen. Bünyesi zayıf düşmüştür, anne sütü almamıştır güçlenecek kadar. Sokaklarda onlarca muhtaç kedi var, yine alırsınız birini. Başınız sağolsun.
canım ben !ikbal gürpınarın'ın bir kitabını okumuştum.yavru kediler kendi başlarına çişini yapamazlarmış.anneleri popolarını yalarmış ,ancak öyle yaparlarmış.İkbal hanım ,yavru kediyi yaşatmak için,ılık suya elini batırıp kedinin poposuna masaj yaptığını yazmıştı.kedisi yaşamış onun.Lutfe acil bilgi verin adkadaslar
Yeni bir yavru kedi bulmuştum ilk gun normaldi sinra ikinci gub iştahsızlık vardi bu sabah ise bayginlik halinde inleme sesleri cikariyor gozlerini açabiliyor su an oyle bu gun oyle bir saat ki veterinerlerin acilmasini bekliyorum ama o kadar caresiz haldeyim ki su an nw yapabilirim
Bu yapabiliyordu kendisicanım ben !ikbal gürpınarın'ın bir kitabını okumuştum.yavru kediler kendi başlarına çişini yapamazlarmış.anneleri popolarını yalarmış ,ancak öyle yaparlarmış.İkbal hanım ,yavru kediyi yaşatmak için,ılık suya elini batırıp kedinin poposuna masaj yaptığını yazmıştı.kedisi yaşamış onun.
geçmiş olsun.aklıma o geldi.ama yapabiliyorsa başka sorunu var o zaman.Bu yapabiliyordu kendisi
pek minikmiş.
7 24 veterinerler var telefondan bilgi almalısınLutfe acil bilgi verin adkadaslar
Yeni bir yavru kedi bulmuştum ilk gun normaldi sinra ikinci gub iştahsızlık vardi bu sabah ise bayginlik halinde inleme sesleri cikariyor gozlerini açabiliyor su an oyle bu gun oyle bir saat ki veterinerlerin acilmasini bekliyorum ama o kadar caresiz haldeyim ki su an nw yapabilirim
Kendini suclamada o kadar minik kediye bu saydiklarinizin hic biri verilmez. Ben veteriner degilim ama babam oyle ve ankara vet fak de buyudum desem yeridir. Yedikleri agir gelmis diyemeyiz kesin sokaktan birsey kapmistir. En azindan ugrastiniz ve oda sevgi dolu kollarda melek oldu. Kendinizi suclamayin ve boyle sevap yapmaya devam edin lutfen...Yolda öldü arkadaslar ben nerde hata yaptim ellerimle besledim isittim sildim sevdim uyuttum ishali icin patates pirinc lapasi et sulari yas mamalar ama olmadi iste bir yerde yanlis yaptım
Soyle bir durum varKendini suclamada o kadar minik kediye bu saydiklarinizin hic biri verilmez. Ben veteriner degilim ama babam oyle ve ankara vet fak de buyudum desem yeridir. Yedikleri agir gelmis diyemeyiz kesin sokaktan birsey kapmistir. En azindan ugrastiniz ve oda sevgi dolu kollarda melek oldu. Kendinizi suclamayin ve boyle sevap yapmaya devam edin lutfen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?