Acilll kedim ölüyor

Diyorum ki islak bezle sildim usuttum mu boyle dusunuyorum bedeni kucucuktu
Sagolun bu arada

canım ben !ikbal gürpınarın'ın bir kitabını okumuştum.yavru kediler kendi başlarına çişini yapamazlarmış.anneleri popolarını yalarmış ,ancak öyle yaparlarmış.İkbal hanım ,yavru kediyi yaşatmak için,ılık suya elini batırıp kedinin poposuna masaj yaptığını yazmıştı.kedisi yaşamış onun.

Bu yapabiliyordu kendisi

7 24 veterinerler var telefondan bilgi almalısın

Nasil uzuldum anlatamam kendinizi suçlamayin elinizden geleni yapmissiniz
Suclanmasi gereken birileri varsa oda bu koca dünyada şu garibanlara tahammül edemeyenlerdir

Başınız sağolsun. Benim de yazın böyle birşey başıma geldi. Buldugumuzda yüzü gözü çamur içindeydi ve titreme halinde nöbetler geçiriyordu. Sanayi sitesinde staj yaptığım için bir yere goturemedik. İkinci gün geldigimizde durum daha kötüydu. Ne su içiyor ne de diskiliyordu. Ağzına siringayla su verdik, stajdan izin aldim ve minigimle ufacık bir otobüs yolculuğundan sonra onu belediyede bir veteriner gozlemli barınağa birakmistim. Enfeksiyon kapmisti, antibiyotik tedavisi gorcekti. Bikac gun sonra ziyarete gittigimde çok daha iyiydi, iyileşip kedi evine alınacağı söylendi. Sonraki gittiğimizde yoktu kedi evine alınmıştı. Ama onu hep terketmisim gibi hissettim

Sizin burda bir sucunuz yok bence. Elinizden geleni yapmissiniz. Ömrü bu kadarmis minigin..

Ya sırf olduklerinde ya da kaybolduklarinda kahroldugumuz için artık kedi alamıyoruz evimize. Balkonda sokak kendilerini besliyoruz

Tahmin etmistim ama bi umut demistim...Elinden geleni yaptin meryem.Keske herkes boyle duyarli olsa..Sokaklar su sira minik kedi kayniyor.Gozlerin aransin

Hepinize teşekkür ederim arkadaslar
Birtanem minigim kopugum var o da benzer asamalardan gecmisti simdi masallahi var ama ayni durum tarcinim icin soz konusu olmadi
Kahroldum
Sanirim muhtac bir kedi görürsem alamam artik bunun vicdan azabi uzuntusu cok baska

Başınız sağolsun. Benim başıma gelmiş gibi gözlerim doldu
Bizde 3 hafta önce karşımızdaki çalılıkların arasından bir kedi yavrusu bulduk. Kuzum bağırmaktan sesi kesilmişti. Henüz 1 haftalık vardı yoktu bilmiyoruz. Biberonla besledik çok zor oldu alışması çişini yapamıyordu pamukla yaptırıyorduk ama her sabah korkuyla alıyordum kucağıma acaba öldü mü diye. Dua ediyordum Allah'a kurtarsın kendini diye. Şimdi 1 aylık oldu maşallah kilo alımı çok yavaş anne sütü almadığı için ama öyle kıpır kıpır ki neşe kaynağımız bizim. Bit pireyle savaş veriyor kuzucuğum kilosu az ve daha minicik olduğu için veteriner parazit tedavisine başlamak istemedi. Bugün kontrolümüz var bakalım inşallah ilaçı kaldırabilecek kadar olmuştur. Kaşıntıdan duramıyor. 335 gr daha

Şu 1 aydır her günüm onun her miyavını yorumlamakla uyku sersemliğinden acaba bişey mi var diye paniklemekle geçti geçen hafta bir kaza geçirdi ezildi. Vücudu soğudu ve ben ağlamaktan 2 gün yemek yiyemedim çok şükür şimdi iyi.

Daha önce de bulmuştuk ama 2 gün yaşamış 3. günü melek olmuştu onun üzüntüsü ve korkusundan bunda da hep diken üstündeyiz

Sizi anlıyorum ya, yıllar önce bende böyle minicik, gözleri bile açılmamış bir kedicik bulmuştum ve yaşatamamıştım maalesef. Yani insan yardım edeyim derken, gözünün önünde eriyip gidince daha çok üzülüyor.

Cok uzucu hikayeler bunlar
Bi bebegin olmesi çok aci zaten

Yolda öldü arkadaslar ben nerde hata yaptim ellerimle besledim isittim sildim sevdim uyuttum ishali icin patates pirinc lapasi et sulari yas mamalar ama olmadi iste bir yerde yanlis yaptım
Kendini suclamada o kadar minik kediye bu saydiklarinizin hic biri verilmez. Ben veteriner degilim ama babam oyle ve ankara vet fak de buyudum desem yeridir. Yedikleri agir gelmis diyemeyiz kesin sokaktan birsey kapmistir. En azindan ugrastiniz ve oda sevgi dolu kollarda melek oldu. Kendinizi suclamayin ve boyle sevap yapmaya devam edin lutfen...

Soyle bir durum var
Sokakta bu yavruya hep sut vermisler o yizden ishal olmus. Onu ilk buldugum gun acil durum olarak yas mama verdim kendi yedi zaten. Sonra ishali durdurnak için patates verdim yemedi az yedi ben de et suyu ile princ lapasi karistirip verdim mecbur yani bi anda yuklenmek degil denemek gibi bir sey oldu

Acikcasi yemek nedeni ile olduğu hic aklima gelmemisti siz soyleyene kadar cunku ilk kedime oyle yaptim annesiz olmasina ragmen buyudu.
Ama oyle olabilir de ben usuttum diye dusundim yavruyu.
Sonuc olarak bir yerse hata ettim iste birbdaha yavru akirjen kirk kere dusunecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…