Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu cok degisken bir sey maalesefKimyasal gebelik geçirenler nasıl oldu ve kaç gün kanama sürdü . Birde sat dan kaç gün spnra kanamanız oldu ve değerleriniz düştü
Amin çok teşekkür ederim. İnşallahGeçmiş olsun rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin bize ve isteyen herkese inşallah
Canm ben suphelenince ilk idrar testi yaptm pozitif gördüm reglimin üzerinden 6 gün geçti sonra kan verdim değerim 58 çıktı pozitif dedi doktor ama benm çok şiddetli kasık ağrılarım vardı yani icim hiç rahat değildi aradan 2 gün gecti özele gittim 2 günde değerim 51 e düşmüştü doktor kimyasal gebelik dedi bikac güne kanamaz gelir değeriniz düşer dedi regli gecikmemin 9. Günü kanamam geldi kahverengi alıntılarla beraber toplam 9 günde kanamam sürdüKimyasal gebelik geçirenler nasıl oldu ve kaç gün kanama sürdü . Birde sat dan kaç gün spnra kanamanız oldu ve değerleriniz düştü
12. Gün mü adet oldunuzDenildiği gibi değişkenlik gösterebilir ben şiddetli karın ağrısndan gtmistm öncesinde lekelenme olduğundan suphelendigim için kan tahlili istemiştim 14 çıkmıştı değerim. daha sonra iki günde bir kan tahlili verdm 4 gunde 38e kadar yükseldi daha sonra kademeli kademeli düştü süreç biraz uzundu sıfırlanması 12 günü faln bulmuştu temmuz ayında yaşamıştım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Merhaba benim gebelik testim pozitifti fakat bir hafta boyunca karın , kasık ağrısı devam etti ve karnımda adet olacakmış gibi bir şişlik vardı daha sonra kahverengi akıntıyla anlaşıldı maalesefKimyasal gebelik geçirenler nasıl oldu ve kaç gün kanama sürdü . Birde sat dan kaç gün spnra kanamanız oldu ve değerleriniz düştü