- Emoji Skoru
- 344
- Puanlar
- 23
- Konu Sahibi pamilyaponca
Kızlar aranızda kimyasal gebelik geçiren varsa hangi günler kaç beta ile ilerledi süreciniz paylaşır mısınız 
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba tüp bebek yaptığım zaman kimyasal oldu.Kızlar aranızda kimyasal gebelik geçiren varsa hangi günler kaç beta ile ilerledi süreciniz paylaşır mısınız![]()
Geçen yıl geçirdim adetim 3 gün geciktiğinde 30 çıkmıştı pcosum bi yanım geç döllenme dedi bi yanım kimyasal 2 gün sonra testi yenilediğimde 16ya düşmüştü böylelikle iki üç gün içerisinde regl olmuştum.Kızlar aranızda kimyasal gebelik geçiren varsa hangi günler kaç beta ile ilerledi süreciniz paylaşır mısınız![]()
Geçen ay geçirdim 7.69 ile öğrendim 2 gün sonra tekrar verdim 20 küsürlere cıkmıstı 2 gün sonra tekrar verdim 55 cıktı 2 gün sonra lekelendim beta 69 cıktı yaklasık 3 gün sonra da kanamam basladı en son 10 lara düştüKızlar aranızda kimyasal gebelik geçiren varsa hangi günler kaç beta ile ilerledi süreciniz paylaşır mısınız![]()
Lekelenmeniz ne şekilde olmuştu acabaGeçen ay geçirdim 7.69 ile öğrendim 2 gün sonra tekrar verdim 20 küsürlere cıkmıstı 2 gün sonra tekrar verdim 55 cıktı 2 gün sonra lekelendim beta 69 cıktı yaklasık 3 gün sonra da kanamam basladı en son 10 lara düştü
Kahverengi parça parça camur gibiydiLekelenmeniz ne şekilde olmuştu acaba
Ben daha ne olduğunu bilmiyorum pazartesi gitmiştim ben 150 çıktı 2 gün sonra 450 olduama lekelenmem vardı doktor progestan yazdı fitil olarak kullandım lekelenme kanamaya döndü ama çok değil çok azKızlar aranızda kimyasal gebelik geçiren varsa hangi günler kaç beta ile ilerledi süreciniz paylaşır mısınız![]()
Merhaba benim gecen pazartesi betam 150 2 gun sonra 450 oldu ama hafif lekelenmelerimde vardi 1 gun gecti doktora acile gittim beta 226 olmuş 6 gun sonra yani bugun gittim beta 74Kızlar aranızda kimyasal gebelik geçiren varsa hangi günler kaç beta ile ilerledi süreciniz paylaşır mısınız![]()
Ben Eylül'de geçirdim adetim 5_6 gün gecikti sonraki ay bu ay hala bekliyorumKızlar aranızda kimyasal gebelik geçiren varsa hangi günler kaç beta ile ilerledi süreciniz paylaşır mısınız![]()