• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimyasal gebelik geçirenler

pamilyaponca

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
344
Puanlar
23
Kızlar aranızda kimyasal gebelik geçiren varsa hangi günler kaç beta ile ilerledi süreciniz paylaşır mısınız 🌸

Kızlar aranızda kimyasal gebelik geçiren varsa hangi günler kaç beta ile ilerledi süreciniz paylaşır mısınız 🌸
Merhaba tüp bebek yaptığım zaman kimyasal oldu. 🥹 İlk kan testim 12.gunde 13 ,14.gunde 25 çıktı doktorum dört gün sonra kan ver dedi 18. Günde 14e düştü bu şekilde olmuştu benim 🙏

Geçen yıl geçirdim adetim 3 gün geciktiğinde 30 çıkmıştı pcosum bi yanım geç döllenme dedi bi yanım kimyasal 2 gün sonra testi yenilediğimde 16ya düşmüştü böylelikle iki üç gün içerisinde regl olmuştum.

Geçen ay geçirdim 7.69 ile öğrendim 2 gün sonra tekrar verdim 20 küsürlere cıkmıstı 2 gün sonra tekrar verdim 55 cıktı 2 gün sonra lekelendim beta 69 cıktı yaklasık 3 gün sonra da kanamam basladı en son 10 lara düştü

Geçen ay geçirdim 7.69 ile öğrendim 2 gün sonra tekrar verdim 20 küsürlere cıkmıstı 2 gün sonra tekrar verdim 55 cıktı 2 gün sonra lekelendim beta 69 cıktı yaklasık 3 gün sonra da kanamam basladı en son 10 lara düştü
Lekelenmeniz ne şekilde olmuştu acaba

Benim transferin 12. Gunu 18.33 cikmisti 14. Gunu 5.81 düşmüştü ilaclari biraktim 2 3 gun sonra regli oldum.

Lekelenmeden bi kac gün sonra kanama baslıyor sancısı cok fena 3 saat acilde sancı cektim kürtaja alınacaktım rahim cok kalın oldugu için bu seferde cok incelir diye almadılar sağlam ağrısı var yani

Ben daha ne olduğunu bilmiyorum pazartesi gitmiştim ben 150 çıktı 2 gün sonra 450 olduama lekelenmem vardı doktor progestan yazdı fitil olarak kullandım lekelenme kanamaya döndü ama çok değil çok az
Cumartesi rahatsız oldum gittim acile acilde 260 dediler hala bişey olmadı yine lekelenme var sadece ama progestani kestim bekliyorum bakalım
Bilete dış gebelik geçirdim 9 ay önce ondan çok korkuyorum ya yine aynı şey olursa diye ozaman sağ tupumu almislardi

Merhaba benim gecen pazartesi betam 150 2 gun sonra 450 oldu ama hafif lekelenmelerimde vardi 1 gun gecti doktora acile gittim beta 226 olmuş 6 gun sonra yani bugun gittim beta 74
Bugun kanamam basladi ve agrim oldu ama nasil agri oluyordum resmen 1 saat karin ayak agrisi yasadim bir saat sonra geldi buyuk parca dusdu benden o duser dusmez karin agrim durdu simdi ara sira hafif ayagimda agri oluyor 6 gun sonra yine gidicem bakalim

Transferden sonra 7. Gün 29 9.gün 17 11. Gün 11 e düşmüştü. Sonra takip etmedik.

Back
X