ACİLLL kimyasal gebelik yaşayıp ardından kanama olması

nezer159

Rabbim sen esirge...
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2018
1.413
1.613
53
KIZLAR MERHABA BEN YENİ ÜYE OLDUM ADETİM 7 GÜN GEÇMİŞTİ 4. GÜN YAPTIM İDRAR TESTİ NEGATİFTİ 7. GÜN YAPTIM SİLİKTE OLSA 2. ÇİZGİYİ GÖRDÜM HASTANEYE GİTTİK BETA HCG 5.64 ÇIKTI 5 İN ÜZERİ GEBELİKMİŞ DOKTOR KİMYASALSIR DEDİ 2 GÜN BEKLE TEKRAR GEL DEGERLER ARTMIŞ MI BAKALIM DEDİ EVE GELDİM SABAHINA YANİ BU SABAH ADET OLDUM GEBELİGİM KANAMAYLA SONLANDI MI 2 GÜN SONRA DOKTORA GİTMELİMİYİM TEKRAR KANAMAM AZ PIHTILI VE KOYU RENK MORUMSU GİBİ ALLAH RIZASI İÇİN YARDIM EDİN BUNDAN SONRA HEMEN HAMİLE KALABİLİR MİYİM SİZCE

Büyük ihtimal sıfırlanmıştır ama siz yinede kan tahlilinizi yineleyin ne olur ne olmaz...
Bu arada bende kimyasaldan sonraki ay hamile kalanlardanım.. Ve burada pek çok yerde de okudum kimyasaldan sonra hamile kalanları....
Hakkınızda hayırlısı olsun....

Büyük ihtimal sıfırlanmıştır ama siz yinede kan tahlilinizi yineleyin ne olur ne olmaz...
Bu arada bende kimyasaldan sonraki ay hamile kalanlardanım.. Ve burada pek çok yerde de okudum kimyasaldan sonra hamile kalanları....
Hakkınızda hayırlısı olsun....

[/QUcevabınız için çok teşekkürler tekrar gidip tahlil yaptırmakta fayda var peki sizde nasıl olmuştu kanamanız bittikten sonra korunmadınız mı kanamdan sonra adet görmeden hamilemi kaldınız çok güzel allahım bizlerede nasip etsin sizede saglıklar versin

Kimyasal sonrası normal adet olmuştum pıhtılıydı baya...
Yumurtlama da bir hafta gec olmuştu...
Hemen o ay hamile kalmıştım...
Şu an 4yasında oğlum çok şükür...
Kimyasal sonrası korunmaya gerek yok diye biliyorum...
Saglıklı bir gebelik süreci yaşadım tabi erken doğum haricinde =)

Kimyasal sonrası normal adet olmuştum pıhtılıydı baya...
Yumurtlama da bir hafta gec olmuştu...
Hemen o ay hamile kalmıştım...
Şu an 4yasında oğlum çok şükür...
aynen bende de pıhtı çok fazla allahım bundan beterinden korusun inş ben ve tüm istyenler hamile kalır saglıkla şu mübarek günde oglunuzada allah saglık versin hayırlı ömürler versin :)

şimdi benim adet gecikmemle birlikte yumurtlama günlerim de şaştı galiba sizce bu adetimin bitiminden sonra ki günler gün aşırı ilişki olsa yakalama şansımız olur mu

Beta Hcgnin sifirlanip sifirlanmadigini kesinlikle takip etmelisin. Cunku sadece kimyasal gebelik icin degil ayni zamanda dis gebelik takibi icin de bunu isterler.

Ayrica bir kere dogal yolla hamile kalan yeniden hamile kalabilir demektir. Hic hamile kalmamis birine gore tekrar hamile kalma sansin daha yuksek oldugunu gormus oldun yani.

Kimyasal gebelik de cok yaygin bir sey bana da olmustu. Kuzenlerime de oldu. Tekrar hamile kaldik merak etme. Bir dahaki ay bile kalabilirsin kuzenime oyle oldu.

KIZLAR MERHABA BEN YENİ ÜYE OLDUM ADETİM 7 GÜN GEÇMİŞTİ 4. GÜN YAPTIM İDRAR TESTİ NEGATİFTİ 7. GÜN YAPTIM SİLİKTE OLSA 2. ÇİZGİYİ GÖRDÜM HASTANEYE GİTTİK BETA HCG 5.64 ÇIKTI 5 İN ÜZERİ GEBELİKMİŞ DOKTOR KİMYASALSIR DEDİ 2 GÜN BEKLE TEKRAR GEL DEGERLER ARTMIŞ MI BAKALIM DEDİ EVE GELDİM SABAHINA YANİ BU SABAH ADET OLDUM GEBELİGİM KANAMAYLA SONLANDI MI 2 GÜN SONRA DOKTORA GİTMELİMİYİM TEKRAR KANAMAM AZ PIHTILI VE KOYU RENK MORUMSU GİBİ ALLAH RIZASI İÇİN YARDIM EDİN BUNDAN SONRA HEMEN HAMİLE KALABİLİR MİYİM SİZCE

Back
X