Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Akıntı artıyor. Ama insanlar gibi bende ne ağrı nede ufacık bişey hissetmiyorum. İlla tespit etmek isterseniz de ovulasyon testi kullanınKızlar bana yumurtlama belirtilerinizi anlatabilir misinizzz ben ayırt edemiyorum yaa
Önerdiğiniz güvenilir bir marka var mıHer kişide farklı olabilir bende 3 yıl önce akıntı olurdu, 1. Gebelikten sonra yaşadığım tüm belirtiler gitti.
Ovülasyon testi kullanırsanız daha iyi olur.
Genelde şeffaf ve beyaz akıntı şeklinde olur. Hesaplama yapınca ayni günde oluyor benim bu belirtilerKızlar bana yumurtlama belirtilerinizi anlatabilir misinizzz ben ayırt edemiyorum yaa
Ya ben ocak ayında düşük yaptım 5 haftalıktı .ondan sonra ki günlerGenelde şeffaf ve beyaz akıntı şeklinde olur. Hesaplama yapınca ayni günde oluyor benim bu belirtiler
Benim evlenmeden önce yumurtlamam yoktu sanırım akıntı olmazdı. Evlendikten sonra olmaya başladı adetinizin bitiminde 15 gün ekliyosunben öyle yapıyorum başka türlü varmı bilmiyorum. Birde yumurtlama takvimi kullanıyorum ek olarakYa ben ocak ayında düşük yaptım 5 haftalıktı .ondan sonra ki günler
26 mart
30 nisan
12 Haziran
20 Temmuz
19. Ağustos bunu nasıl hesaplamam lazım
Bende uygulama kullanmaya başladım bu ay ama ne denk gelirse işteBenim evlenmeden önce yumurtlamam yoktu sanırım akıntı olmazdı. Evlendikten sonra olmaya başladı adetinizin bitiminde 15 gün ekliyosunben öyle yapıyorum başka türlü varmı bilmiyorum. Birde yumurtlama takvimi kullanıyorum ek olarak
Birde 2 gündür sol kasık bölgemde yumru seklınde agrı var beyaz mat sadece iç çamaşırında görülen beyaz akıntı var dedim acaba yumurtlama mıBenim evlenmeden önce yumurtlamam yoktu sanırım akıntı olmazdı. Evlendikten sonra olmaya başladı adetinizin bitiminde 15 gün ekliyosunben öyle yapıyorum başka türlü varmı bilmiyorum. Birde yumurtlama takvimi kullanıyorum ek olarak
Olabilir bebiş düşünüyorsunuz sanırım umarım güzel şeyler olur birde incir kurusu yemekte hem erkek(sperm sayısını canlanmasını sağlıyor)için hemde kadın rahmi için çok iyi denemeni tavsiye ederimBirde 2 gündür sol kasık bölgemde yumru seklınde agrı var beyaz mat sadece iç çamaşırında görülen beyaz akıntı var dedim acaba yumurtlama mı
Alerjim yok ama hiçte sevmem aksineOlabilir bebiş düşünüyorsunuz sanırım umarım güzel şeyler olur birde incir kurusu yemekte hem erkek(sperm sayısını canlanmasını sağlıyor)için hemde kadın rahmi için çok iyi denemeni tavsiye ederim
Tabi kuru değil taze incir varsa oda olur alerjiniz falan yoksa tabi
Muhallebi tarzı yapabilirsin mesela süt incir balı mikserden geçirip dolapta biraz bekletip yiyebilirsiniz. Çok takmayın sadece stres en büyük engel vallaAlerjim yok ama hiçte sevmem aksine
Alerjim yok ama hiçte sevmem aksine
Ay çok teşekkür ederim hiç düşünemedim sağolMuhallebi tarzı yapabilirsin mesela süt incir balı mikserden geçirip dolapta biraz bekletip yiyebilirsiniz. Çok takmayın sadece stres en büyük engel valla
Keske bende anlayabilsem her gün o testleri yapmak istememiştim açıkçası da mecbur alıcaz gibi Ebru hanımın testlerini duymuştum çok fazla o zaman ondan alayım ınsallah bende de işe yararCanım sanal takvimler yanlış kesinlikle kanma onlara. Ovulasyon testi alabilirsin Trendyoldan getirt ya da Instagram da bir gebenin günlüğü diye sayfa var ordan getirt... Ben ovulasyon yapmasam da biliyorum o dönemde şeffaf uzayan akıntım oluyor yumurtlamaya yakın artıyor ve hatta yumurtlamam olduğu gün ve sonraki günde kahverengi lekelenme oluyor bekarkende arada olurdu. Herkesin yumurtlama günleri farklı oluyor birde herbay aynı gunde Yumurtlama gerceklesmiyor o da değişiyor aydan aya.
İnşallah yarar.. ben anlayabildigim halde sırf kolaylık diye aldım iki aydır ovulasyon kullanıyorum bakalım bu ay beklemedeyim. Eğer bu ay da tutmazsa ovulasyon test falan yapmicam akışına birakicamKeske bende anlayabilsem her gün o testleri yapmak istememiştim açıkçası da mecbur alıcaz gibi Ebru hanımın testlerini duymuştum çok fazla o zaman ondan alayım ınsallah bende de işe yarar
Evet işte çok böyle didiklemekte iyi değil ama insan işte heyecanlanıyorİnşallah yarar.. ben anlayabildigim halde sırf kolaylık diye aldım iki aydır ovulasyon kullanıyorum bakalım bu ay beklemedeyim. Eğer bu ay da tutmazsa ovulasyon test falan yapmicam akışına birakicam
Ben sırf o günü değerlendirelim daha hızlı olsun diye aldım ama bazıları aşırıya kaçıyor stres boyutuna getiriyor ben o kadar kullanmadım ama kolaylık işte. Önümüzdeki aylarda hiç kullanmamEvet işte çok böyle didiklemekte iyi değil ama insan işte heyecanlanıyor
Hangi marka sizinBen sırf o günü değerlendirelim daha hızlı olsun diye aldım ama bazıları aşırıya kaçıyor stres boyutuna getiriyor ben o kadar kullanmadım ama kolaylık işte. Önümüzdeki aylarda hiç kullanmam
Birde ben ocakta hamıleydım 1.5 aylık doktor yüzümden düşük yaptım ve hala etkisindeyim o yüzden kendı kendıme birseyler yapmam lazımBen sırf o günü değerlendirelim daha hızlı olsun diye aldım ama bazıları aşırıya kaçıyor stres boyutuna getiriyor ben o kadar kullanmadım ama kolaylık işte. Önümüzdeki aylarda hiç kullanmam