• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acilll lütfen bakın

merveceeee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2025
27
2
1
28
Trasnferimin 19 günü dün gece uyurken karnımın alt tarafına bı sancı girdi bı 5 dk falan geçmedi kızlar yaşayan var mı normal mi

Transferinin 19.günü ise hamilesin yani. Normaldir ilk haftalarda agrilar sancilar olabilir kanaman varsa yada agri siddetliyse acile git gecmis olsun

Kanaman olmadıysa sıkıntı yok canım dinlen en azından keseyi gördün mu
Carsamba gidecem randevuya inşaallah çarşamba perşembe çok açık kirmizi bir iki damla kan sonrasinda pembe kahve siyah akıntim oldu dün de çok şükür geçmişti gece sancıyla uyandım 5 dk falan sürdü sabahta sarı akintim oldu korktum netten baktım dış gebelik olur diye aklım çıkıyor 🥹

Carsamba gidecem randevuya inşaallah çarşamba perşembe çok açık kirmizi bir iki damla kan sonrasinda pembe kahve siyah akıntim oldu dün de çok şükür geçmişti gece sancıyla uyandım 5 dk falan sürdü sabahta sarı akintim oldu korktum netten baktım dış gebelik olur diye aklım çıkıyor 🥹
Kanama olmuş ama gitmeniz gerekliydi

Kanama olmuş ama gitmeniz gerekliydi
Doktoruma söyledim dinlenip bol su icmemi söyledi kanama bı iki damla çok açık kırmızı pembe arasıydi progestan iğne günde iki defa progestoron fitil sabah akşam 2 fitil estrfomide günde 3 defa kullanıyorum doktorum bunların haricinde yapilcak bişey yok dedi

Doktoruma söyledim dinlenip bol su icmemi söyledi kanama bı iki damla çok açık kırmızı pembe arasıydi progestan iğne günde iki defa progestoron fitil sabah akşam 2 fitil estrfomide günde 3 defa kullanıyorum doktorum bunların haricinde yapilcak bişey yok dedi
INsallah bebeginiz saglikla hayata ve size tutunur

Back
X